Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı kabul etti
21.07.2023
A+
A-

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı kabul etti

.2023

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve beraberindeki heyeti heyeti kabul etti.

 

 

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar kabulde yaptığı konuşmada, 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı’nın 49’ncu yılında Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ercan Havaalanı’nın yeni terminalinin açılışının gerçekleştirileceğini söyledi.

 

 

 

 

Yeni terminalin devreye girmesiyle daha çok yolcuya hizmet verileceğini ve ülkenin refah seviyesinin artacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, havaalanının uluslararası standartlarda yapılması için Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli katkılarının olduğunu vurguladı.

 

 

 

 

Garantör ülke Türkiye’nin gerçekleştirdiği harekatla, Kıbrıs’ın Yunan adası olmaktan kurtulduğunu ve Kıbrıslı Türklerin özgürlüklerine kavuştuğunu anlatan Cumhurbaşkanı Tatar, gazileri saygıyla andı, hayatta olmayanlara ve şehit olanlara rahmet diledi.

 

 

 

 

Türkiye ziyaretlerinde mutlaka Kıbrıs Gazileri ile görüştüğünü dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, Denizli ziyaretinde de gazilerle görüşeceğini kaydetti.

 

 

 

 

 

 

Kıbrıs’ın mavi vatan, güvenlik meseleleri ve ulusal çıkarlar açısından
Türk milleti için önemine değinen Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıslı Türklere ambargolar uygulanıyor diye devletten ve egemenlikten vazgeçilemeyeciğine vurgu yaptı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da konuşmasında 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı vesilesiyle Kıbrıs’ta bulunduklarını belirterek, Kıbrıslı Türklerin uzun yıllar haksızlığa uğradığını ve acılar çektiğini ancak verdiği mücadele sonunda özgürlüğüne ve devletine kavuştuğunu söyledi.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-denizli-buyuksehir-belediye-baskani-osman-zolani-kabul-11311

 

 

 

REKLAM ALANI