Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Güzelyurt Belediyesi Bostancı Hizmet Binası ile Atatürk Anıtı’nın açılışını yaptı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Güzelyurt Belediyesi Bostancı Hizmet Binası ile Atatürk Anıtı’nın açılışını yaptı
03.09.2022
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Güzelyurt Belediyesi Bostancı Hizmet Binası ile Atatürk Anıtı’nın açılışını yaptı

“Güzelyurt her alanda gelişmeye devam etmektedir”
facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Güzelyurt Belediyesi Bostancı Hizmet Binası ve Atatürk Anıtı’nın açılışını yaptı.

Açılıştaki konuşmasında, Güzelyurt Belediyesi başkan ve personelinin, devletin kökleşmesi ve yücelmesi için el birliğiyle çalıştığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Tatar KKTC halkının, egemenliğine her zaman sahip çıkacağını ifade etti.
Cumhurbaşkanı Tatar Bostancı’nın, bölgenin en önemli yerleşim yerlerinden biri olduğunu dile getirerek oradaki yaşamın halka, güzellik ve refah getirmesini temenni etti.

Bir devletin kolay kurulmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Tatar, halka hizmet etmek için çalıştıklarını, bölgede yeni alanlar yaratarak istihdam sağlanmasının önemine değindi.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve personelinin, her dönem halkına hizmet için çalıştığını, Güzelyurt’un her alanda gelişmeye devam ettiğini ve bugün de yeni hizmet binasının açılışını yaptıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, katkı koyan herkese teşekkür etti.

Rum tarafıyla iki eşit devlet temelinde bir antlaşmaya hazır olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Tatar, ambargolara rağmen ülkenin geliştirilmesi için çalıştıklarını söyleyerek inşaatı tamamlanmak üzere olan yeni havalimanı, altyapı, karayolları ağı, hastaneler ve birçok proje çalışması yürütüldüğünü ifade etti.

Açılışa, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın yanı sıra; Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, bazı bakanlar, milletvekilleri, diğer yetkililer ile vatandaşlar katıldı.

 

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-guzelyurt-belediyesi-bostanci-hizmet-binasi-ile-ataturk-10166

 

 

REKLAM ALANI