Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Hatay Büyükşehir Belediye başkanı ve beraberindekileri kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Hatay Büyükşehir Belediye başkanı ve beraberindekileri kabul etti
21.05.2022
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Hatay Büyükşehir Belediye başkanı ve beraberindekileri kabul etti

“Hatay Deniz Otobüsü’nün ilk seferini KKTC’ye gerçekleştirmesi mutluluk verici”

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing button

Fotoğraflar

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve beraberindekileri kabul ederek görüştü.
Kabuldeki konuşmasında, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinliklerin yapıldığını ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, Hatay Deniz Otobüsü’nün ilk seferini KKTC’ye gerçekleştirmesinin mutluluk verici olduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanı Tatar, 1974’ten sonra Türkiye Cumhuriyeti ile aramızdaki gönül bağının daha da pekiştiğini dile getirerek Hatay’ın çok önemli bir bölge olduğunu söyledi. Hatay’dan ülkemize gelip yerleşen çok sayıda vatandaşımız olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Tatar, aramızdaki bağın farklı olduğunu ifade etti.
Petrol fiyatlarının artmasıyla uçak bileti fiyatlarında da artış olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Tatar, özellikle öğrenciler tarafından deniz otobüsü seferlerinin rağbet göreceğini belirtti. Bu değerli projeye katkı koyan, emeği geçen herkese teşekkür eden Cumhurbaşkanı Tatar, devletimizin ve cumhuriyetimizin çok önemli olduğunu vurguladı. “Biz bugüne kadar büyük bir başarı elde ettik” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, Türkiye Cumhuriyeti’nin her zaman yanımızda olduğunu dile getirdi.

Kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-hatay-buyuksehir-belediye-baskani-ve-beraberindekileri-kabul-9800

 

 

REKLAM ALANI