Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Tatlısu Belediyesi tarafından düzenlenen 15. Harnup Festivali’ne katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Tatlısu Belediyesi tarafından düzenlenen 15. Harnup Festivali’ne katıldı
09.09.2022
A+
A-

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Tatlısu Belediyesi tarafından düzenlenen 15. Harnup Festivali’ne katıldı:
09.09.2022

“Kıbrıs Türk halkının örf ve adetlerine, üreticilerimizin başarısına sahip çıkmamız son derece önemlidir”

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar dün akşam, Tatlısu Belediyesi tarafından, bölgede yoğun olarak yetişen harnup ve harnup ürünlerini ön plana çıkarmak ve bu konudaki farkındalığı artırmak amacıyla düzenlenen 15. Harnup Festivali’ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar festivalde yaptığı konuşmada, her yıl olduğu gibi festivalin çeşitli kültürel etkinliklere vesile olacağını belirterek Kıbrıs Türk halkının örf ve adetlerine, üreticilerinin başarısına sahip çıkmanın önemine işaret etti.

Dünyada yaşanan olumsuzluklara rağmen Kıbrıs Türk halkı olarak mücadeleyi sürdürerek geleceğe umutla bakabilmenin ve Anavatan Türkiye’nin desteğiyle gelişerek kalkınma projelerine sahip çıkmanın gerekliliğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Tatar, Tatlısu Belediyesi’nin köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirtti ve ayrı bir belediye olarak başarılı hizmetlerini sürdürebilmesinin bölge halkı için önemine değindi.

Bölgenin özelliklerinin sergilenmekte olduğu bu festivalde yeniden bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti paylaşan Cumhurbaşkanı Tatar, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Cumhurbaşkanı Tatar, Türkiye Cumhuriyeti’nden gelen yetkililere de seslenerek; “Sizlerle her türlü iş birliği içerisinde birlikte çalışabilmek ve tecrübe paylaşımı yaparak karşılıklı ilişkileri geliştirerek yatırımlarla halkımıza umut ve ekonomik refah verebilmek en büyük temennimizdir” diye konuştu.

Dosya Adı

 

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-tatlisu-belediyesi-tarafindan-duzenlenen-15-harnup-festivaline-10185

 

 

 

REKLAM ALANI