Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konserini izledi

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konserini izledi
20.04.2023
A+
A-

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konserini izledi

2023

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, KKTC Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın (KKTC CSO) Cumhurbaşkanlığı Fidan Çocuk Korosu ve Orkestrası ile Adanın Yüzleri Çocuk Korosu’nun gerçekleştirdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konserini izledi.

“Kıbrıs Türk halkı, her zaman kendi kültürü ve başarısıyla var olmaya devam edecektir”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, KKTC Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın (KKTC CSO) Cumhurbaşkanlığı Fidan Çocuk Korosu ve Orkestrası ile Adanın Yüzleri Çocuk Korosu’nun Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konserini izledi.

 

 

 

Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen proje kapsamında Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar öncülüğünde, fırsat eşitliği yaratmak amacıyla özel çocuklardan kurulan Cumhurbaşkanlığı Fidan Çocuk Korosu ve Orkestrası’nın KKTC CSO ile bu yıl ikinci kez sahne aldığı konserde Adanın Yüzleri Çocuk Korosu da konuk koro olarak yer aldı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar yaptığı konuşmada, başta Fidan Çocuk Korosu ve Orkestrası’nın oluşumuna öncülük eden eşi Sibel Tatar’a ve katkı koyan herkese teşekkür etti.
Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın kuruluşundan beri olağanüstü bir gayret göstererek KKTC’nin sesi olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Tatar, bütün çocukları tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Tatar; “Siz bizim gururumuzsunuz. KKTC ve Kıbrıs Türk halkı, her zaman kendi kültürü ve başarısıyla var olmaya devam edecektir. Şampiyon meleklerimizi de asla unutmayacağız. Nefes aldığımız sürece onlar bizim her zaman yüreğimizde yaşayacaktır” diyerek bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Ali Hoca yönetiminde 300 çocuğun sahne aldığı konserin koro şefliğini Bahar Gökhan, Erkan Dağlı, Pembe Gürtekin ve Bilge Özaydan yaptı.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-ve-esi-sibel-tatar-23-nisan-ulusal-10935

 

 

REKLAM ALANI