Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

DİYARBAKIR İLİNDE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ 15 ÖĞRENCİ İCAZET BELGELERİNİ ALDILAR

DİYARBAKIR İLİNDE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ 15 ÖĞRENCİ İCAZET BELGELERİNİ ALDILAR
16.05.2022
A+
A-

DİYARBAKIR İLİNDE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ 15 ÖĞRENCİ İCAZET BELGELERİNİ ALDILAR

HABER: AZİZ AKKUŞ- DİYARBAKIR

Diyarbakır ilinde bir ilk gerçekleşti Diyarbakır kayapınar ilçesinde 15 öğrenci İcazet belgelerini muhteşem bir şekilde yapılan bir tören ile belgelerini aldılar.

Açıklama yok.

Hacı Abdullah ileri ve Kalhacı İbrahim Korkmaz oğlu Kuran Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Korkmazoğlu tarafından Diyarbakır ilçesi kayapınar ilçesinde ev sahipliğinde Abdullah ileri KalHeci Medresesinde okuyan yüz (100) öğrenciden on beş (15) kişi ilim tahsillerini bitirip İCAZET belgelerini yapılan etkinlikte aldılar. sevinçleri gözlerinden okunuyordu onbeş öğrencinin .

Açıklama yok.

Yüzlerce kişinin katıldığı etkinlikte Kur ani kerim okunması ile etkinlik yapıldı.

Açıklama yok.

İcazeti veren (MUCİZ) Molla Emin Yıldız, İcazeti okuyan Seydası Molla Zeki Akbulut.

Açıklama yok.

Etkinlikte konuşan Diyarbakır il Müftüsü Lütfü İmamoğlu, İlimizde kuran kurslarında yapılan öğrencilerimizin dinimizin kitabı kurani kerim okunması ve öğrenmesi konusunda yapılan başarılı çalışmalarından bitanesi ise Hacı Abdullah ileri ve Kalhacı İbrahim Korkmaz oğlu kuran kursunun olması bizleri sevindirmiştir bugün onbeş öğrencimizin icazet törenlerine katılıyoruz hayatın boyunca başarılar diliyorum emeği geçenlere ise teşekkür ederim.

Açıklama yok.

Hacı Abdullah ileri ve Kalhacı İbrahim Korkmaz oğlu Kuran Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Korkmazoğlu ise bugün bizim sevinç ve sevinç gözlerimizden okunuyor ilimizde ve ilçelerimizde yapmış olduğumuz kuran kurslarımızda yetiştirmiş olduğumuz onbeş öğrencimizin icazet töreni için buradayız etkinliğimize katılan Diyarbakır il Müftümüz Sayın Lütfü İmamoğlu ve tüm katılımcılara tek tek teşekkür ediyorum. Dedi

Açıklama yok.

Onbeş öğrencinin icazet belgeleri törenine katılan ise Diyarbakır il Müftüsü Lütfü İmamoğlu , Hacı Abdullah ileri ve Kalhacı İbrahim Korkmaz oğlu Kuran Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Korkmazoğlu , 21 Diyarbakır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Diyarbakırlı İş Adamı Gazeteci Aziz Akkuş , Mola Zeki Akbulut, Ahmet Karacadağ , Sefer Ğaripoğlu , Şehmus Korkmazoğlu , Yakup Yıldız, Pr. Dr Orhan Ayyıldız, Mola Tayip Elçi, Pr. Dr Hasan Tanrıverdi, Kuran Kursu Öğretmeni M. Emin Yıldız ve Öğrenciler, Aileler ve Vatandaşlar katıldı.

Açıklama yok.

Onbeş öğrencinin icazet belgelerini Diyarbakır il Müftüsü Lütfü İmamoğlu ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Tören sonrası hatıra fotoğrafları çekildi.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

Açıklama yok.

 

REKLAM ALANI