Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

DR. ALİ SÖKMEN ‘DEN 23 NİSAN MESAJI

DR. ALİ SÖKMEN ‘DEN 23 NİSAN MESAJI
20.04.2024
A+
A-

DR. ALİ SÖKMEN ‘DEN 23 NİSAN MESAJI

AK Parti İstanbul 27.Dönem Milletvekili A. Adayı Dr. Ali Sökmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Dr. Ali Sökmen, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yıl dönümünü kutlamanın coşkusunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Esarete mahkûm edilmek istenen Yüce Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde elindeki tüm imkânları seferber ederek mücadele etmiş ve bağımsızlığına sahip çıkmıştır. 23 Nisan 1920 sadece Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılış tarihi değil aynı zamanda millet egemenliğine dayanan Demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı gündür. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin, umutsuzluğun, yoklukların ve güçlüklerin yaşandığı bir dönemde açılması, geleceğimizi aydınlatan anlamlı ve önemli bir dönüm noktası olmuştur. Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ulusal egemenliğimizi geleneksel olarak kutladığımız bu günü ayrıca çocuklarımıza armağan ederek, bu davranışı ile çocukların haklarını dünya gündemine taşımış, geleceğimiz olan çocuklara sevgisini en yüksek seviyede ispat etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşının kahramanları ve ülkemiz için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, halkımızın ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT –İSTANBUL

REKLAM ALANI