Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Emin Yetim: Ramazan Bayramınız Mübarek olsun

Emin Yetim: Ramazan Bayramınız Mübarek olsun
20.04.2023
A+
A-

Emin Yetim: Ramazan Bayramınız Mübarek olsun

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, Mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Açıklama yok.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, yayınlamış olduğu mesajında şunları ifade etti.
“Huzur ve bereketle geçirdiğimiz bu mübarek ayların ardından, bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içindeyiz.

Mübarek Ramazan Bayramı’nın ülkemiz başta olmak üzere tüm İslam âlemine esenlikler kazandırmasını, ülkemizin huzura, barışa ve birliğine katkı sağlamasını Cenabı Allah’tan diliyorum.
Başta Şanlıurfalı hemşerilerimiz olmak üzere aziz milletimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor. Güzelliklerle dolu, sağlıklı, barış, birlik ve beraberlik içersinde daha nice güzel, mutlu ve umutlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.” Dedi.

REKLAM ALANI