Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Gemak ve Endress+Hauser Türkiye iş birliğini genişletti

Gemak ve Endress+Hauser Türkiye iş birliğini genişletti
09.10.2021
A+
A-

Gemak ve Endress+Hauser Türkiye iş birliğini genişletti
Endress+Hauser Türkiye, “OEM Prime İş Ortağı” seçtiği Gemak Gıda Endüstri Makinaları ile ortak çözümler sunmaya devam edeceklerini duyurdu.

Gemak ve Endress+Hauser Türkiye, teknoloji uygunluğunu sağlamak, işletme verimliliğini artırmak, maliyetleri azaltmak, riski azaltmak ve son kullanıcı firmalar için daha fazla değer sağlayan yeni hizmet modelleri geliştirmek için 10 seneden uzun süredir işbirliği yapıyor.

Gemak Genel Müdürü Necil Büyükpamukçu, “Endress+Hauser’in OEM Prime İş Ortağı olmaktan dolayı heyecan duyuyoruz” dedi. “Endress+Hauser, global pazarda olduğu gibi Türkiye’de de enstrümantasyon ekipmanı sağlama konusunda güvenilir bir liderdir. OEM İş Ortağı programı, Gemak için teknik hizmet portföyümüzü genişletmek ve benzersiz müşteri hizmetleri sunarken endüstriye yüksek kaliteli çözümler sağlamaya devam etmek için müthiş bir fırsattır.”

Endress+Hauser’in OEM İş Ortağı Programı, somut iş sonuçlarına, çalışan eğitimine odaklanan, yüksek düzeyde ve stratejik OEM müşteri ilişkisi geliştiren bir konsepttir.

Endress+Hauser Türkiye Genel Müdürü Lütfü Bilgen, “Gemak’ı OEM Prime İş Ortağı olarak takdim etmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi. “OEM İş Ortağı Programını geliştirmemizin nedeni, iş ortaklarımızın büyüme, operasyonel verimlilik ve müşterilerine daha fazla değer yaratma konusundaki iş hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmaktır. Bu kapsamda Gemak’la çalışma fırsatı kazanmak bizim için de heyecan verici bir deneyimdir.”

Gemak, OEM Prime İş Ortağı olarak, Endress+Hauser çözümleriyle yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilerine sunduğu değerleri artıracaktır.

Endress+Hauser Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Bora Sarıhan, “Biz müşterilerimizin süreçlerini iyileştirmelerine yardımcı oluyoruz. Bu sözü her gün uygulama ve sektör uzmanlığımızla, güvenilir bir ortak olarak ve müşterilerimizden edindiğimiz değerli süreç bilgileriyle yerine getiriyoruz.” diye ekledi. “Özel bir iş ortağı olarak OEM müşterileriyle yakın çalışmak, kaynaklarımızı teknoloji, yeni gelir fırsatları, müşteri sadakati ve risk/maliyet azaltma üzerinde yoğunlaştırmamıza olanak tanıyor. Gemak ile ortak hedefimiz, bir yandan endüstriyel fabrikalarda sistemlerin sürekli çalışma sürelerini artırırken, diğer yandan da onlara riskleri ve maliyetleri en aza indirmeye yardım etmek için ürünler ve servisler sunmaktır.”

Gemak ve Endress+Hauser’in misyonları, sektörün gereksinimlerini anlamayı, uzun vadeli ilişkiler kurmayı ve müşteri özelindeki zorluklar için doğru teknoloji çözümünü bulmayı içeriyor. OEM Prime İş Ortaklığı, her iki şirketin de müşteri sadakatini artırması, sürdürmesi ve güvenilir iş ortağı statüsünü koruması için tutarlı bir şekilde çaba göstermesini sağlayacaktır.

 

REKLAM ALANI