Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Gökler Mühendislik Birecik ve Halfeti ilçesinde hizmet vermektedir

Gökler Mühendislik Birecik ve Halfeti ilçesinde hizmet vermektedir

Gökler Mühendislik İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Elektrik Elektronik Mühendisi Mahmut Gök, Gökler Mühendislik İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Elektrik Elektronik Mühendisi Vedat Polat, Elektrik Teknikeri Abdullah Çiftçi, Birecik, Halfeti, Şanlıurfa, Gaziantep ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Müşterilerinin Elektrik, Plan Proje, Trafo Tesis Projesi ve Kurulumu Kompanzasyon Projesi, Aydınlatma Projesi, Elektrik projesi, Topraklama ve Katolik, Koruma Ölçümleri, Enerji Kimlik Belgesi, Elektrik Abone İşlemleri, Elektrik Taahhüt, Güneş Panelleri, Petrol Topraklama Ölçümü, Müşteri Danışmanlığı, Enerji Tasarrufu sağlama, Yenilebilir Enerji Kaynakları Hakkında Güncel Bilgi, Müşteri Memnuiyeti ile yaptıkları örnek çalışmalarından dolayı hizmette sınır tanımıyorlar.

Gökler Mühendislik İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Elektrik Elektronik Mühendisi Mahmut Gök, Gökler Mühendislik olarak Birecik ve Halfeti ilçemizden Güneydoğu Anadolu Bölgesine Bağlı il ve ilçelerinde Müşterilerimize hizmetin en iyisini vermek için Tam Donanımlı Ekip arkadaşlarımız ile Müşterilerimizin istediği projesinde anında destek vererek hizmet etmekteyiz. Önceliğimiz Müşteri Memnuyetidir. Bizim ile çalışan paydaşlarımıza anında 24 saat bir telefon kadar yanlarındayız.

Gökler Mühendislik İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Elektrik Elektronik Mühendisi Vedat Polat, Bizim için en önemli olan 1.madde müşteri memnuniyetidir. 21. Yüzyılda Hızlı Bir İvmeyle ilerlemekte olan Teknolojiyle İç içe olmak, kendi işimizi ciddiye almak ve işimizin üzerinde ARGE-ÜRGE çalışmaları yapmak konusunda eşsiz bir özveriyle çalışmamıza olanak sağlamaktadır. Şirketimiz her gün adım adım büyümektedir, bu büyüme doğrultusunda emin adımlarla ülkemizde ve daha da ötesinde uluslar arası hizmette bulunmak, kaçınılmaz asli görevimizdir. Kendisini hergün yenileyen ,geliştiren ve yeni kuşakların kendilerini daha büyük bir anlamda kanıtlamaları adına, büyük bir yol açacağımıza inancımız sonsuz. Bu anlayışla ekip arkadaşlarımızla çalışmalarımız devam etmektedir.

HABER : ABDULLAH YİĞİT

 

REKLAM ALANI