Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

GÜNBEGİ’NE VATANDAŞLARDAN SICAK KARŞILAMA

GÜNBEGİ’NE VATANDAŞLARDAN SICAK KARŞILAMA

GÜNBEGİ’NE VATANDAŞLARDAN SICAK KARŞILAMA

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet İlhami Günbegi, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Günbegi, 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçim öncesi vatandaşların destek sözü aldı.

Düzenlenecek olan genel seçimler öncesi sahada vatandaşlarla bir arada olmayı, talepleri birinci ağızdan dinlemeyi sürdüren İlhami Günbegi, Şanlıurfa halkının desteğini almaya devam ediyor.

Çalışmaları kapsamında ilk olarak kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek, mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyen Milletvekili Adayı Günbegi, ardından AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat ile birlikte Haleplibahçe Mahallesinde esnafı ve mahalle sakinlerini ziyaret etti.

Temasları kapsamında son olarak Balıklıgöl Devlet Hastanesine geçen Günbegi ve Polat, tedavi gören hastalara geçmiş olsun temennisinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI
HABER MERKEZİ
[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

BÜLTEN NO : 28
TARİH : 19.04.2023
HABER BAŞLIĞI :GÜNBEGİ’NE VATANDAŞLARDAN SICAK KARŞILAMA

REKLAM ALANI