Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

HADİ ÖZTOP `TAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

HADİ ÖZTOP `TAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
07.10.2022
A+
A-

HADİ ÖZTOP `TAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in doğumunun yıl dönümü olan Mevlid kandili sebebiyle mesaj yayınladı.

Öztop, “Mevlid Kandili’nin bütün insanlığa sağlık, kardeşlik, huzur ve barış getirmesini diliyorum” dedi.

Öztop , “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in doğumunun yıldönümünü idrak etmenin sevincini ve mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Mevlid Kandili ve diğer tüm mübarek günler, toplumsal birlik ve beraberliğin, sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın arttığı günlerdir. Mevlid Kandili’nin bütün insanlığa sağlık, kardeşlik, huzur ve barış getirmesini diliyor, dünyada adaletin hâkim olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşünceler ile başta Şanlıurfalı hemşerilerimizin olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandili’ni en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

HADİ ÖZTOP- VİRANŞEHİR

 

REKLAM ALANI