Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

HALFETİ BELEDİYE BAŞKANI ŞEREF ALBAYRAK, EN GÜZEL ÖZÇEKİM; ÇOCUKLAR GÜLERSE DÜNYA GÜLER…. , HALFETİ’DE RAMAZAN SOKAĞI İLGİ ODAĞI OLDU

HALFETİ BELEDİYE BAŞKANI ŞEREF ALBAYRAK, EN GÜZEL ÖZÇEKİM; ÇOCUKLAR GÜLERSE DÜNYA GÜLER…. , HALFETİ’DE RAMAZAN SOKAĞI İLGİ ODAĞI OLDU

HALFETİ BELEDİYE BAŞKANI ŞEREF ALBAYRAK, EN GÜZEL ÖZÇEKİM; ÇOCUKLAR GÜLERSE DÜNYA GÜLER…. , HALFETİ’DE RAMAZAN SOKAĞI İLGİ ODAĞI OLDU.

Resim

Halfeti İlçesinin örnek Belediye Başkanı Şeref Albayrak ilçede yapmış olduğu çalışmalarından dolayı halkın gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

Resim

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Halfeti Belediyesinin koordinesinde açılan Ramazan Sokağı etkinlikleri muhteşem bir şekilde ramazan boyunca devam eden etkinleri muhteşem etkinliklere ev sahibi yapıyor Halfeti ilçesinde.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Halfeti Belediyesi’nin ilçede kurduğu Ramazan Sokağında etkinlikler sürüyor. Halfetideki Çocuklar ilçedeki ramazan etkinliklerinde doyasıya eğlenirken, büyükler ise tasavvuf konserleriyle Ramazan’ın manevi iklimini yaşıyor.

Resim

Dün gece Halfeti ilçemizde yapılan etkinliğe yaklaşık 2 binden fazla vatandaş katıldı. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Ak Parti Halfeti İlçe Başkanı Ökkeş Aybek, STK Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri , Mahalle Muhtarları da katıldı.

Resim

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve çocuklar ile kendi telefonu ile selfi yaparak çocuklar ile beraber o neşeli anı yaşayarak Başkan Albayrak, En güzel özçekim; Çocuklar gülerse Dünya güler….

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Halfeti Belediyesi tarafından çocuklara yönelik Hacivat Karagöz, Tiyatro, Palyaço gösterileri yapıldı.

Gecede muhteşem Konser verildiği etkinliklerde yöresel pazarda kurularak gelen yetkililer ve vatandaşlar pazarda alış veriş yaptılar. İlçede yapılan Etkinliklerin Ramazan ayı sonuna kadar devam edecek.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Muhteşemdin Halfeti…
Ramazan sokağımızın çoşkusu görülmeye değerdi ; bu güzel akşamın yaşanmasında emeği geçen başta BŞB @zabeyazgul olmak üzere; @niyazikocadag ve @HasanOcakoglu’na çalışma arkadaşlarıma ve çok kıymetli Halfetili hemşehrilerimize çok teşekkür ederim…

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI