Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Meyve Yemekleri Festivali’nin altıncısını düzenleyeceğiz

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Meyve Yemekleri Festivali’nin altıncısını düzenleyeceğiz

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak  İlçenin tanıtımı için ilklere imza atmaya devam ediyor .

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Meyve Yemekleri Festivali’nin altıncısını düzenleyeceğimiz festivalimiz ile ilçemizin tanıtımı için ne gerekiyorsa  yapmaya devam edeceğiz.

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesi 3 gün sürecek olan ‘Meyve Yemekleri Festivali’ ile gündeme gelecek.
Halfeti ilçesinde 6. Meyve Yemekleri Festivali düzenlenecek. Halfeti Belediyesi, turizm alanında yaptığı çalışmalarla ilçeye rekor ziyaretçi sayısı sağlarken, ilçenin değerlerini de gün yüzüne çıkarmayı sürdürüyor.

Bu kapsamda ilçede Meyve Yemekleri Festivali’nin altıncısı düzenlenecek.
7 Mayıs’ta Yaban Meyveleri Toplama Yürüyüşü ile başlayacak olan etkinikler, meyve ağaçları dikimi ile devam edecek.

8 Mayıs’ta ise Jens Notroof ve Betül Çeçen ‘Meyve Mutfağının dünü ve bugünü’ sergi açılışı gerçekleştirilecek. Aynı gün Nevin Halıcı, Bayram Özrek, Ceyhun Uçuk, M. Fatih Kayıran Anadolu’nun Meyve Yemekleri Paneli’ni gerçekleştirecek. Festival Alanı Açılışında ise katılımcılara ekmek arası kara dutlu Şabut balığı ikram edilecek. Şanlı Gastronomi Eğitimciler Derneği Meyve Dekor Atölyeleri etkinliğinin de gerçekleştirileceği festivalde ünlü sanatçı Sevcan Orhan, Halfetililere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

Festivalin son günü olan 9 Mayıs’ta ise Ünlü Şeflerle Atölyeler etkinliğinde gerçekleşeceği festival, Dr. Laura Dietrich’in Meyveler ve Avcı Toplayıcı Mutfağı Söyleşisi ile son bulacak.

REKLAM ALANI