Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

HALİLİYE’DE KADINLAR ÖĞRENİRKEN ÇOCUKLARI DA EĞLENİYOR

HALİLİYE’DE KADINLAR ÖĞRENİRKEN ÇOCUKLARI DA EĞLENİYOR

HALİLİYE’DE KADINLAR ÖĞRENİRKEN ÇOCUKLARI DA EĞLENİYOR

 

 

 

 

 

 

Haliliye Belediyesinin açtığı kurslarda meslek öğrenen kadınlar sosyal ve ekonomik hayatlarına katkı sunarken, çocukları da oyun alanlarında yaşıtlarıyla birlikte hem eğleniyor hem öğreniyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslarla yüzlerce kadına pozitif ayrımcılık sağlanıyor.

Bir 10 kişi ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları ile kadınlara yönelik faaliyetlerini artıran Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, millet evleri ve kadın destek merkezleri ile kadınlara meslek öğretmeye devam ediyor. Bünyesindeki Sırrın Millet Evi, Süleymaniye Millet Evi, Ahmet Yesevi Millet Evi ve Ertuğrul Gazi Kadın Destek ve Yaşam Merkezi ile kadınlar için dikiş nakış, el sanatları, kuaför, okuma yazma alanında uzman eğitmenler eşliğinde eğitimler veriliyor. Bu kurslara katılan kadınlar uygulamalı eğitimlerle bir yandan meslek öğrenirken, bir yandan da yaptıkları ürünlerle aile ekonomisine katkı sağlıyor.

Bir 1 kişi, makrome ve yazı görseli olabilir
Ahmet Yesevi Millet Evinde kurs döneminin başlamasıyla dikiş nakış ve el sanatları kurslarına katılan kursiyerler, bu alanlarda hünerlerini sergiliyor. Eğitim aldıkları kursları başarıyla bitiren kursiyerlere ise Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika veriliyor. Millet evlerinde sağlanan kurslarla kadınlar kendilerini geliştirme fırsatı bulurken, çocukları da merkezde bulunan oyun alanında yaşıtlarıyla birlikte hem eğleniyor hem öğreniyor.

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise kurslara kayıtların devam ettiği ve kursiyer olmak isteyen kadınların merkezlere başvuru yaparak, kayıt oluşturabilecekleri kaydedildi.

TARİH 21.05.2023
İLETİ NO 122
KONU HALİLİYE’DE KADINLAR ÖĞRENİRKEN ÇOCUKLARI DA EĞLENİYOR
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K.Adı= basin Şifre= 123987

İnternet siteleri için link;

FTP Adresimiz:
Sunucu: 213.14.45.58
Kullanıcı adı: basin
Şifre: 123987

İyi Çalışmalar Dileriz;
Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

İletişim;
Telefon: 0414 313 3443-44 / 1808
Facebook: www.fb.com/haliliyebld
Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld
Instagram: www.instagram.com/haliliyebld
E-mail: [email protected][email protected]

Bir 4 kişi, çocuk, ders çalışan insanlar, çocuk oyuncağı ve yazı görseli olabilir

REKLAM ALANI