Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

İYİ PARTİ ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ ADAYI EMİN YETİM’DEN HÜR BELEDİYE İŞ SENDİKASINI ZİYARET

İYİ PARTİ ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ ADAYI EMİN YETİM’DEN HÜR BELEDİYE İŞ SENDİKASINI ZİYARET

İYİ PARTİ ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ ADAYI EMİN YETİM’DEN HÜR BELEDİYE İŞ SENDİKASINI ZİYARET

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününde Genel Merkezi Şanlıurfa’da bulunan Hür Belediye İş Sendikasını ziyaret ederek burada bulunan işçilerin bayramlarını tebrik etti.

Resim

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, Hür Belediye İş Sendikası Genel Merkezini ziyaret ederek burada işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramının sevinç ve coşkusunu işçilerle birlikte kutladı.

İşçi ve emekçi kardeşlerinin emrinde olduğunu ifade eden İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, burada ‘Sendikalılaşma ve hak arama noktasında sizlerden gelecek taleplere asla duyarsız kalamayız, bünyemizde bulunan ve birlikte çalıştığımız 1200 işçi kardeşimiz gibi memleketimin bütün işçilerine kapımız her zaman açık oldu ve bundan sonrada hep açık olacaktır. Dedi.

İşçi sınıfının mücadele günü olan 1 Mayıs İşçi Bayramı, Türkiye’de ve dünyada her yıl kutlanan önemli bir gündür. Bu yıl da İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, bu özel günde Hür Belediye İş Sendikası’nı ziyaret ederek işçilerin sorunlarını yerinde dinledi.

Resim
Yetim’in ziyareti sırasında sendika yöneticileri ve işçilerle bir araya geldiği ve işçilerin taleplerini dinlediği öğrenildi. Sendikanın çalışmaları hakkında bilgi alan İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, sendikanın işçilerin hakları konusunda yaptığı mücadeleye destek verdi.

 

Ziyaretinde konuşma yapan Yetim, işçilerin haklarının korunması için mücadele edeceklerini belirterek, “İşçilerimizin haklarını koruyacak ve onların sesi olacağız. Her zaman işçilerin yanında olacağız, onların sorunlarını dinleyeceğiz ve çözüm üreteceğiz” dedi.

İşçi sınıfının haklarına sahip çıkmanın önemine vurgu yapan Yetim, “Emeğiyle geçinen tüm işçilerin haklarının korunması gerekiyor. İşçilerimizin alın teri bizim için kutsaldır ve onların haklarına sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

Hür Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Sinan Sır ve yetkilileri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, işçilerin sorunlarını ve taleplerini ileterek çözüm için destek istediler.

İşçilerin yaşadığı sorunların sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da bir gerçeği olduğuna dikkat çeken Yetim, “Dünya genelinde işçilerin haklarına sahip çıkmak ve onların yaşadığı sorunlara çözüm üretmek için çalışmalar yapılmalı. Bu konuda Türkiye’nin de öncülük yapması gerekiyor” şeklinde konuştu.
Yetim’in ziyareti, işçi sınıfının haklarına ve sorunlarına dikkat çekerek, bu alanda çalışmalar yapan sendikaların önemine vurgu yapması açısından oldukça anlamlı oldu. İşçilerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi için yapılan çalışmaların desteklenmesi ve sürdürülebilir hale getirilmesi ise toplumsal kalkınma açısından büyük önem taşıyor.

Sonuç olarak, İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim’in Hür Belediye İş Sendikası ziyareti, işçilerin haklarına ve sorunlarına dikkat çeken, onların sesini duyurmaya yönelik önemli bir adım oldu. Umuyoruz ki bu tür çalışmalar ve destekler, işçilerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi için atılan adımları güçlendirerek devam eder.

REKLAM ALANI