Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

KARAKÖPRÜ’YE YENİ PARKLAR KAZANDIRILIYOR

KARAKÖPRÜ’YE YENİ PARKLAR KAZANDIRILIYOR
27.11.2021
A+
A-

KARAKÖPRÜ’YE YENİ PARKLAR KAZANDIRILIYOR

 

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri daha yeşil bir ilçe oluşturmak yeni parklar yaparak vatandaşların hizmetine sunmaya hazırlanıyor

 

Şanlıurfa’nın en fazla yeşil alana sahip ilçesi olan Karaköprü’de ilçeye daha fazla yeşil alan yapılarak vatandaşlara yaşam alanları oluşturmak adına çalışmalar sürüyor. Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki belirli alanlarda yeni park yapımı çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettirirken, mevcut parklarda da bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

 

Seyrantepe Mahallesinde 7 bin 500 metrekare alan üzerinde yapılacak olan park için zemin düzenleme çalışmaları yapılırken, Çamlıyayla Mahallesine kazandırılan 3 bin metrekarelik parkta ise ağaçlandırma ve çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, betonarme bir ilçe olarak anılmak istemedikleri için vatandaşların nefes alacağı yeşil alanları mümkün olan her noktaya kazandırmaya devam ettiklerini dile getirdi.

 

Başkan Baydilli, “Biz Karaköprü’de gerçekten önemli bir yeşil alan seferberliği başlattık ve önemli oranda park ve yeşil alanı ilçemize kazandırdık. Tabi ki bu ilçemiz için yetersizdir ki biz de bunun farkında olarak yeni yeşil alanları ilçemize kazandırıyoruz.

 

Seyrantepe Mahallemizde 7 bin 500 metrekare alanda bir parkımızın çalışmalarına başladık. Yine Çamlıyayla Mahallemizde yapılan parkımızın ağaçlandırma çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Mevcut parklarımızda da bakım, onarım ve eksik giderme çalışmaları yapıyoruz. 2022 yılında da daha yeşil bir Karaköprü oluşturma adına birçok yeni park projemizle ilçeyi yeşillendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Öte yandan Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 2022 yılında ilçeye 14 yeni park kazandırılması hedefleniyor.

 

 

www.karakopru.bel.tr

 

facebook/Karakoprubel

 

twitter @ Karakoprubel

 

youtube/ Karakoprubel

 

Instagram/ Karakoprubel

REKLAM ALANI