Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Kaymakamımız Sayın Selin SARI’nın Veda Mesajı

Kaymakamımız Sayın Selin SARI’nın Veda Mesajı

Kaymakamımız Sayın Selin SARI’nın Veda Mesajı
23.08.2022

Hayat, bir yolculuk. Bu yolculukta ara sıra bazı limanlarda durur nefeslenir, başka bir yolculuk için hazırlık yaparız. Bugün itibari ile Halfeti yolculuğum sona eriyor. Bu güzide ilçemizde siz değerli hemşehrilerimize hizmet etmekten büyük bir onur duydum. Bizleri bağrına basan, gönlünü açan şehit ailelerimize ve kıymetli gazilerimize ve ailelerine, değerli hemşehrilerime her şey için çok teşekkür ediyorum.

Resim
Halfeti ilçemizde görev yapmanın mutluluğunu yaşıyorum.
Unutulmayacak ve hep hatırlanacak nice güzel anılarım olduğunu belirtmek istiyorum. İlçemiz adına birlikte çalıştığımız, kurumlarımızın kıymetli ilçe müdürlerine, mahalle muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, siyasi partilerin ilçemizdeki temsilcilerine, iş insanlarına, esnaflarımıza, hayırseverlerimize, tüm kamu görevlisi çalışma arkadaşlarıma, ailemden fazla zaman geçirdiğim Kaymakamlık Özel Kalem Ekibime teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu diyardan gider olduk,
Kalanlara selam olsun
Bizim için hayır dua
Kılanlara selam olsun
Allah’a ısmarladık

kaynak:http://www.halfeti.gov.tr/kaymakamimiz-sayin-selin-sarinin-veda-mesaji

 

REKLAM ALANI