Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

KW ORSA GAYRİMENKUL İZMİR URLADAN MEHMET TAŞ `DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

KW ORSA GAYRİMENKUL İZMİR URLADAN MEHMET TAŞ `DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
06.10.2022
A+
A-

KW ORSA GAYRİMENKUL İZMİR URLADAN MEHMET TAŞ `DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

KW Orsa Gayrimenkul İzmir Urla ` dan Mehmet Taş, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Taş, mesajında, Mevlid Kandili’ne ulaşmanın sevincini yaşadıklarını ifade ederek, Hz. Muhammed’in doğum günü olan ve insanlığın dirilişinde, karanlığın aydınlığa çıkışında önemli yere sahip olan bugünü güzel şekilde değerlendirmek gerektiğini söyledi.

Taş, mesajında şunları kaydetti:

“Sevgili Peygamberimizin rehberliğine ne ölçüde intiba ettiğimizi bu vesileyle yeniden gözden geçirmeliyiz. Hz. Muhammed’i sevmek ve örnek almak demek, onun insanlığın huzuru ve kalıcı barışı için yaptığı çağrıyı günümüze taşıyarak, hayatımıza yansıtmak demektir. Mevlid Kandili’nin başta Türk Dünyası ve İslam Âlemi’nin yaşadı sıkıntının bertaraf etmesini ve zulüm gören Müslüman kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm İslam âleminin Mevlit Kandili’ni tebrik eder, dualarımızın kabul olması dileğiyle sağlık, huzur, sevgi ve barışa vesile olmasını niyaz ederim.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI