Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

MEHMET NURİ SAMANCI AK PARTİ TAŞLIÇAY BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

MEHMET NURİ SAMANCI AK PARTİ TAŞLIÇAY BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU
22.11.2023
A+
A-

MEHMET NURİ SAMANCI AK PARTİ TAŞLIÇAY BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

ABDULLAH YİĞİT- YUSUF SAMANCI –KENAN AYDEMİR, SERVET SAMANCI –AĞRI

Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Yerel seçimlerde AK Parti Taşlıçay Belediye Başkan Aday Adayı olarak başvurusunu bugün yüzlerce kişi ile beraber AK Parti Taşlıçay İlçe Başkanlığına gelerek resmi olarak başvurusu yaptı.

Bir 4 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ARTI' görseli olabilir

AK Parti Taşlıçay Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Nuri Samancı, AK Parti Taşlıçay Belediye Başkan Aday Adayı Olarak resmi müracaatından dolayı şu ifadelere yer verdi;

Bir 15 kişi ve yazı görseli olabilir

Çok Kıymetli Taşlıçaylı hemşerilerim, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Yerel seçimlerde AK Parti Taşlıçay Belediye Başkan Aday Adayı olarak başvuru yaptım. Öncelikle Bir Bayrak ve Hizmet yarışı olarak gördüğüm. Yerel Seçimlerin şeffaflık, huzur ve kardeşlik duyguları içerisinde tamamlanması en büyük istek ve temennimdir. Geçmişte güzel İlçemize birçok güzel hizmetlerde bulunan geçmiş Belediye Başkanlarımıza şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum. Çok uzun Zamandan beri Sivil Toplum Kuruluşlarında ve AK Parti ilçe yönetiminde iki dönem aynı dönemlerde iki dönem muhtarlık bir dönem AK Parti Ağrı İl Başkan Yardımcısı ve ilçe koordinatörü olarak görev yaptım. 2006 yılından beri Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Olarak Görev yapmaktayım.

Bir 9 kişi, aydınlatma ve yazı görseli olabilir

bir dönem Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Bu dönem Merkez birliği denetleme kurulu üyesi görevleri yaptım ve yapmaktayım.

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir

Kıymetli aile büyüklerimin onayı ile ailelerimiz, akrabalarımız, gönül dostlarımız çiftçilerimiz, üreticilerimiz ve yetiştiricilerimizin bir ferdi olarak 20 yıla dayanan sektörel hizmet anlayışı ile Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Türkiye Yüzyılına yakışır, Yerel vizyon bilinciyle kardeşiniz olarak doğup büyüdüğüm ilçeme ilçe halkıma doğru dürüst ve şeffaf bir belediyecilik için siz saygıdeğer çok kıymetli Taşlıçaylı hemşehrilerime ve ilçeme hizmet etme heyecanı içerisindeyim. Taşlıçay ilçemiz tüm etnik köken ve aşiretler dengelerini ilçemizin hizmet ihtiyaçlarını ve projeleri çok iyi bilen Taşlıçay ilçesinin bir evladı ve kardeşiniz olarak yerel yönetimlerin gönül belediyeciliği bilinci ile hizmet için yağmur, çamur, kar,kış demeden gecemizi gündüzümüze katarak şehrimizin her bir bireyi ile el ele gönül gönüle vererek üstümüze düşeni yapma gayreti içinde olacağımıza hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Kırsalda hemen hemen geneli çiftçi, üretici ve yetiştirici olan, sürekli haşır neşir olduğumuz, kardeşlik ve gönül bağı kurduğumuz emektar, cefakar kesimin ve ilçe mahallelerimizin istek ve taleplerini biliyoruz, seslerine ses olma gayreti içinde olacağız.

Bir 10 kişi görseli olabilir

 

Aile olarak Her zaman, her şart ve koşulda doğruluk ve şeffaflığı ilke edinmenin getirdiği bilinç ile koltuk siyaseti yapmayacağımızı herkesin bildiği ve bilmesi gerektiği kanaatindeyim. Rabbim bu yolda bizleri Taşlıçaylı hemşerilerimize karşı mahcup etmesin.

Bir 11 kişi ve yazı görseli olabilir

Bugüne kadar bir çok Sivil Toplum Kuruluşunda halkına büyük bir aşk ve özveriyle hizmet ettim. Allahın izni ile bundan sonra da Taşlıçaylı hemşerilerimizin duaları ve desteği ile yerel yönetimlerde hizmet etmeyi sürdürme gayreti içerisinde olacağız. Muvaffak olmayı Allah’tan niyaz eder, dua ve desteklerinizi bekler saygı ve hürmetlerimi sunarım.

Mehmet Nuri SAMANCI
AK Parti Taşlıçay Belediye Başkan Aday Adayı

Bir 3 kişi görseli olabilir

Bir 13 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 7 kişi, araba, self servis çamaşırhane, sokak ve yazı görseli olabilir

Bir 12 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 7 kişi görseli olabilir

Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 4 kişi görseli olabilir

Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 12 kişi görseli olabilir

Bir 12 kişi ve ders çalışan insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi ve şunu diyen bir yazı 'PART' görseli olabilir

Bir 12 kişi ve yazı görseli olabilir

REKLAM ALANI