Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

MEHMET NURİ SAMANCI `DAN 5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ MESAJI

MEHMET NURİ SAMANCI `DAN 5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ MESAJI
04.06.2022
A+
A-

SERVET SAMANCI -AĞRI
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Canlı ve cansız bütün varlıkların yaşam kaynağı olan doğayla uyum içinde yaşamak, kaynakların tükenir olduğunun bilinciyle hareket etmek, desteklemek ve uygulamak, ecdadımızdan bize kalan mirası gelecek nesillerimize aktarmak tüm bireylerin en temel görevlerindendir.

Çevremizin korunması ve iyileştirilmesi konularında gösterilen çabaların amacı, tüm canlıların daha sağlıklı ve güvenli bir çevrede yaşamalarının sağlanmasıdır. Unutulmamalıdır ki; temiz bir çevre, gelecek nesillere bırakacağımız en değerli miras olacaktır.

Gelecek nesillerimize aktaracağımız daha temiz, daha yeşil bir dünya ve ülke için sadece ağaç dikmenin yetmeyeceğinin idraki içinde olacak israfı engelleyecek, çevre kirliliğini önleyecek hayati önem taşıyan konularda tüm ailelere ve eğitimciler başta olmak üzere tüm bireylere ciddi sorumluluklar düştüğünü özellikle vurguluyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle “5 Haziran Dünya Çevre Günü”nün, yapabileceklerimizi gözden geçirme ve çevre bilinci sorumluluğunu artırması dileğiyle, dünyanın, ülkemizin ve Ağrı ilimizin tüm güzelliklerinin gelecek nesillere taşınmasını temenni ediyorum.

REKLAM ALANI