Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Moldova Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Maya Sandu’dan

Moldova Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Maya Sandu’dan
12.02.2024
A+
A-

 

 

Moldova Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Maya Sandu’dan

2024,

Resim

Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev Ekselanslarına

 

 

Sayın Sayın Başkan.

 

 

 

Lütfen yeniden Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçildiğiniz için içten tebriklerimi kabul edin. Size ve Azerbaycan halkına barış ve refah diliyorum.

 

 

 

Moldova Cumhuriyeti ile Azerbaycan Cumhuriyeti arasında karşılıklı saygı ve güven esaslarına dayanan geleneksel dostluk ilişkilerinin, ülkelerimiz arasındaki işbirliğinin gelişmesinin temelini oluşturacağını umuyorum.

 

 

 

Devletlerimiz arasındaki siyasi diyaloğun yapıcı niteliğini vurgulamak ve ülkemin ikili ilişkilerin derinleştirilmesine açık olduğunu teyit etmek isterim. Eminim ki, ortak çabalarla Moldova-Azerbaycan işbirliğini ekonomik ve ticari, yatırım, enerji ve tarım alanlarında ülkelerimizin vatandaşlarının yararına daha da yoğunlaştırabileceğiz.

 

 

 

 

Ekselansları, çalışmalarınızda yeni başarılar ve başarılar diliyor, yüksek saygılarımı kabul etmenizi rica ediyorum.

Saygılarımla,

 

 

 

Maya Sandu

Moldova Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı

TÜM YAZILAR
HABERLER
BELGELER
VİDEOLAR
RESİMLER

kaynak:https://president.az/az/articles/view/63726

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI