Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Moskova bölgesinde, Birleşik Rusya gönüllüleri profesyonel tatillerinden dolayı tebrik etti

Moskova bölgesinde, Birleşik Rusya gönüllüleri profesyonel tatillerinden dolayı tebrik etti
07.12.2023
A+
A-

 

Moskova bölgesinde, Birleşik Rusya gönüllüleri profesyonel tatillerinden dolayı tebrik etti

2023

5 Aralık Uluslararası Gönüllüler Günü kutlanıyor

Moskova bölgesinin tüm belediyelerinde Birleşik Rusya aktivistleri bu güne adanmış etkinlikler düzenledi.

Gönüllüler, Birleşik Rusya’nın Moskova bölgesindeki bölgesel şubesinin gönüllü faaliyetlerini organize eden Devlet Duma milletvekili ve sekreter yardımcısı Alexander Tolmachev tarafından tebrik edildi .

“İnsanlar için ne kadar çok şey yaptığınızı, desteğe ihtiyacı olanlara nasıl yardım ettiğinizi biliyorum. Hem pandemide hem de özel harekâtın başlamasıyla ön plandasınız. Doktorlara, hastalara, askerlere ve yeni bölgelerin sakinlerine yardım sizin tarafınızdan geliyor. Ancak cepheden uzak şehirlerde bile barışçıl günlerde gönüllüler her zaman yardıma hazırdır” dedi.

Lotoshin’deki “Birlikte” genç gençlik merkezinde, bölgedeki tüm gönüllü hareketlerin temsilcilerinin yer aldığı yuvarlak bir masa düzenlendi: “Savaş Kardeşliği”, “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları”, “İlk Hareket”, “ Birlikteyiz”, “Yunarmia”, “Gönüllüler” kültürü”, “Moskova Bölgesi Gönüllüleri”, “Ben Gönüllüyüm”.

Birleşik Rusya yerel şubesi sekreteri, Lotoshino şehir bölgesi başkanı Ekaterina Dolgasova, gönüllüleri tatilden dolayı tebrik etti ve aktivistlere şükranlarını sundu. Katılımcılar gönüllü çalışmalar hakkında konuştu, başarıları ve geleceğe yönelik planları tartıştı.

Okul çocukları için Anayasa ile ilgili bir ders daha Sergiev Posad’da yapıldı. New School partisi projesinin desteğiyle onlarla suç ortaklığı, empati, şefkat ile uyumlu kelime ve anlamlar hakkında konuştuk, gönüllü faaliyet türlerini ve “İyi Şehir” tanımını çözdük.

Balashikha’nın Birleşik Rusya üyeleri ve MGER aktivistleri “Balashikha” şehir forumuna katıldı. Gençlik. İyi”, Vernadsky Üniversitesi’nde düzenlendi. Aralarında belediye yetkililerinin, kamu kuruluşlarının ve gençlik hareketlerinin temsilcilerinin de bulunduğu çok sayıda katılımcı ve izleyici ona katıldı.

Forum katılımcılarına yönelik vatanseverlik ve sivil katılım konularına yönelik ustalık sınıfları, yarışmalar, eğitim ve eğlence etkinlikleri düzenlendi.

Hoparlör
Tolmaçev Aleksandr Romanoviç
Tolmaçev Aleksandr Romanoviç
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı, Partinin gönüllü hareketinin organizasyonundan sorumlu Moskova bölgesel bölge şubesi Sekreter Yardımcısı, Shchelkovo yerel şubesinin Yerel Siyasi Konseyi üyesi
#Moskova bölgesi
#bölgeler
#gönüllülükgünü
#Tebrikler
#Tolmaçev
#Dolgasova
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-moskovskoj-oblasti-edinaya-rossiya-pozdravila-volontyorov-s-professionalnym-prazdnikom

REKLAM ALANI