Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

MÜDÜR GÜLÜM ENGELLİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINI KARANFİL İLE KARŞILADI

MÜDÜR GÜLÜM ENGELLİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINI KARANFİL İLE KARŞILADI

MÜDÜR GÜLÜM ENGELLİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINI KARANFİL İLE KARŞILADI.

3 Aralık Dünya Engelli günü Münasebetiyle İl sağlık Müdürümüz Prof.Dr. Mehmet GÜLÜM ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Abdullah SOLMAZ ile birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli koordinasyon Merkezinde gerçekleşen programa katıldılar. Burada bulunan Engelli vatandaşlar ile sohbet edip süper ligde mücadele eden engelli Basketbol takımı sporcuları ile resim çektirip Engelli vatandaşların yapmış olduğu sergiye katıldılar. Engelli koordinasyon Merkezindeki programın ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Engelli sağlık çalışanları için düzenlenen kokteyle katıldı.
Açılış konuşmasını Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Ögr. Üyesi Bedri Caner KAYA Yaptı. Başhekim Kaya Hastanede sağlık çalışanlarının 3 Aralık Dünya Engelli gününü kutladı.
İl sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet GÜLÜM yaptığı açıklamada,
Sağlık tesislerimizde engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak düzenlemeler ve yeniliklerle, sağlık hizmetinde engelleri ortadan kaldırarak, engelsiz bir yaşam için sevgi ve gayretle çalışıyoruz.
Engellilerimizin bütün engellere rağmen yaşama sarılmaları işlerini doğru düzgün yapmaları diğerleri için bir ilham kaynağıdır, bizim birbirimizin engellerini ortadan kaldırmamız gereklidir. Son 20 yılda bu engellerin ortadan kaldırılması ile ilgili engelli çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza gösterilen pozitif ayrımcılıklarla ilgili sürekli düzenlemeler ve pozitif ayrıcalık sağlanıyor. Bunu mutlulukla ifade ediyorum, mutlulukla karşıladığını belirtmek istiyorum.
İl Sağlık Müdürlüğü olarak engelli personellerimizin bize ulaşmasında sorunlar yaşandığını biliyorduk Müdürlük binamızın idari katında merdivenleri çok eski bir yapı, tescilli bir yapı hiçbir tarafı değiştiremiyorduk, Merdivenler çok sıkıntılıydı bu sorun ortadan kalksın arzusuyla Bir asansör çalışması yaptık güzel bir tevafuk oldu Bugün itibarıyla hizmete girdi. Bizimle görüşmek isteyen Engelli çalışanlarımız, Engelli vatandaşlarımız bundan sonra daha az sıkıntı yaşayarak bizlere ulaşabilecekler bunu da mutlulukla söylemek isterim dedi.
İl sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet GÜLÜM “Sosyal yaşamlarında karşılaşabilecekleri engelleri azim ve kararlılıklarıyla aşarak hepimize örnek olan engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum ”dedi.
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü
Basın İletişim ve Tanıtım Birimi

REKLAM ALANI