Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Neşe Özyılmaz’ın kurduğu Dekor Mum Candle Shop, Mekanların ısısını yükselten mumlar

Neşe Özyılmaz’ın kurduğu Dekor Mum Candle Shop, Mekanların ısısını yükselten mumlar
16.04.2021
A+
A-

Neşe Özyılmaz’ın kurduğu Dekor Mum Candle Shop, Mekanların ısısını yükselten mumlar

Kopenhag’da yer alan Mutluluk Araştırma Enstitüsü’nün araştırmalarına göre, yanan mum, kek ve kahve üçlüsünün mutluluk üzerindeki olumlu etkisi oksitosin hormonunun hissettirdikleri kadar gerçekmiş. Neşe Özyılmaz’ın kurduğu Dekor Mum Candle Shop, yaşam alanlarında mutlu anlar yaratmak için hazır.

Birbirinden estetik modellere sahip mumlar üreten Dekor Mum Candle Shop, kimyasal katkı içermeyen, tamamen bitkisel üretim yapan bir marka. Bir kadın girişimcinin hayalini gerçekleştirdiği marka, her geçen gün ürün gamına yeni parçalar ekliyor. Yaşam alanlarına her mevsim sıcak dokunuşlar katarak mekânın ısısını yükselten, mekanlara yaşanmışlık hissi katan mumlardan bazıları aynı zamanda vazo olarak da kullanılabilen modeller. İster vazo ister mum olarak kullanabileceğiniz işlevsel tasarımlarımız en çok ilgi gören modellerin başında geliyor.

 

Bize ulaşmak için Instagram adresimizi kullanabilirsiniz: @mum_candle_shop

Çekimleriniz için ürün temin edebiliriz, bizimle irtibata geçebilirsiniz.

@mum_candle_shop

0531 458 00 71

Merve Kara -İSTANBUL

Cofounder @ BK İletişim

REKLAM ALANI