Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Orduya yardım, gazileri tebrik etmek, bayram alayı: Birleşik Rusya, Bahar ve İşçi Bayramı’nda etkinlikler düzenledi

Orduya yardım, gazileri tebrik etmek, bayram alayı: Birleşik Rusya, Bahar ve İşçi Bayramı’nda etkinlikler düzenledi
03.05.2024
A+
A-

Orduya yardım, gazileri tebrik etmek, bayram alayı: Birleşik Rusya, Bahar ve İşçi Bayramı’nda etkinlikler düzenledi

2024,

Onlara milletvekilleri ve parti aktivistleri, Genç Muhafız üyeleri ve bölge sakinleri de katılıyor
Perm bölgesinde, özel bir askeri operasyona katılanların ihtiyaçları için kargolu beş UAZ aracı teslim edildi. Yardım, 137. ayrı motorlu tüfek saldırı tugayı “Ural” ın bulunduğu yere teslim edilecek.

“Performans özellikleri sayesinde araçlar ön hat koşulları için ideal; manevra kabiliyeti iyi ve bakımı kolay. Ön saflarda güvenilir asistanlar olacaklarına eminim” dedi Perm başkanı Eduard Sosnin .

Birleşik Rusya ve Genç Muhafız aktivistleri arabalara bir dizüstü bilgisayar, otomobil parçaları, jeneratör, gaz ocağı ve aksesuarları, bağlantı elemanları, maske ağları, katlanır yataklar, bozulmayan ürünler ve kişisel hijyen ürünleri yükledi.

“Kamu kuruluşları, işletmeler ve parlamento birlikleriyle birlikte, ordunun talebi de dahil olmak üzere yılda yaklaşık 100 ton yardım gönderiyoruz. Savaşçılara savaş görevlerini yerine getirmeleri ve ön saflarda günlük yaşamı iyileştirmeleri için ekipman ve cihazlar, arabalar, ilaçlar, sıcak tutan giysiler, hijyen malzemeleri ve bozulmayan ürünler ile okul öğrencileri ve anaokulu öğrencilerinden gelen mektuplar ve çizimler gönderiyoruz.” Birleşik Rusya’nın bölgesel bölümünün ilk sekreter yardımcısı Vyacheslav Grigoriev dedi .

Tula bölgesinde Genç Muhafız üyeleri, bu yıl 95 yaşına giren emektar Alexandra Nikolaevna Bogacheva’yı tatilde tebrik etti.

Kadın, 40 yıldan fazla bir süre bölgedeki silah fabrikalarından birinde çalıştı. Kariyer yolundan, bir silah fabrikasında çalışmanın zor özelliklerinden bahsetti.

Gençler, gazi için askeri personelin çocuklarından hediyeler, çiçek ve kartlar getirdi.

“Ülkenin dört bir yanındaki Genç Muhafız üyeleri, emek gazilerini, ev cephesinde çalışanları ve Büyük Vatanseverlik Savaşı gazilerini Bahar ve İşçi Bayramı’nda tebrik etmek için ziyaret ediyor. Büyük Vatanseverlik Savaşı sırasında tüm çabalarıyla cepheye yardım eden insanlara derin saygı duyuyor ve onları onurlandırıyoruz. Onlara hediyeler, tatlı ikramlar ve tebrik kartları getiriyoruz” dedi MGER temsilcisi Pavel Astafiev .

Moskova’nın güneyindeki Birleşik Rusya üyeleri, Avtozavodskaya’daki sokaklarda ve parkta yürüyen parti ayılarından oluşan şenlikli bir geçit töreni düzenledi. Yürüyüşe Birleşik Rusya bölge şubesinin aktivistleri, partinin yerel şubelerinin yönetici sekreterleri, Birleşik Rusya üyeleri ve destekçileri, Genç Muhafızlar, toplumsal hareketlerin aktivistleri ve bölge sakinleri katıldı.

Ayılar ilçe sakinlerine üç renkli balonlar dağıtırken, gönüllüler de “Barış, Emek, Mayıs” yazılı pankartlar taşıdı.

“Çalışkanlık ve sorumluluk, kendine ve Anavatan’a olan inanç, Moskova sakinlerinin temel nitelikleridir. Birlikte sonuçlara ulaşmamıza ve geleceğe güvenle bakmamıza yardımcı olanlar onlar” dedi Moskova Güney İdari Bölgesi Birleşik Rusya genel sekreteri Maria Gavrilina .

Nijniy Novgorod bölgesinde ” Eski Nesil ” parti projesinin desteğiyle “Zafer yüzümüze sahip” şenlikli bir konser düzenlendi. Zaferin sınırı yoktur!” GAZ Kültür Sarayı’ndaki etkinliğe bölgenin tüm belediyelerinden yaklaşık 1.200 Nizhny Novgorod sakini katıldı.

“Bu projeyi Rusya Emekliler Birliği aktivistleriyle birlikte 10 yıldır yürütüyoruz. Savaş gazilerini, cephe çalışanlarını, savaş çocuklarını davet ediyoruz. Bazıları torunlarıyla geliyor. Her yıl binden fazla kişi oditoryumda atalarının – Büyük Vatanseverlik Savaşı Kahramanlarının – portreleriyle toplanıyor. Katılımcılar ayrıca Kuzey Askeri Bölge Kahramanlarının portrelerini de getiriyorlar,” dedi “Eski Nesil” parti projesinin bölgesel koordinatörü, Nizhny Novgorod Şehir Duması başkan yardımcısı Vladimir Tarasov .

Davetliler jimnastikçiler tarafından aktivistler tarafından karşılandı. Herkese St. George kurdeleleri ve etkinlik katılımcıları için özel olarak derlenen şarkı koleksiyonları sunuldu. Fuayede herkesin savaş yıllarının en sevdiği şarkıyı söyleyebileceği temalı fotoğraf alanı ve “Açık Mikrofon” alanı düzenlendi.

Buna karşılık Zheleznovodsk’ta, katılımcıların Beshtaugorskaya çevre yolunda yürüyüş yaptığı geleneksel vatanseverlik etkinliği “Beshtau Dağı’nın zirvesinde Zafer Sancağı” düzenlendi ve pankart grubu Big Tau’ya yolculuğuna devam etti.

Özel harekât bölgesinde bulunan ve SVO katılımcıları tarafından imzalanan Zafer Pankartının bir kopyası da bayraklarla birlikte yukarıya çekildi.

Gorno-Altaysk, halk sanatı ustalarının, eğitim kuruluşlarının ve çalışma gruplarının yer aldığı bir sergi fuarına, Altay Cumhuriyeti Onur Kurulu portre galerisinin yenileme törenine, şenlikli bir konsere ve işçilere yönelik ödüllere ev sahipliği yaptı.

“Bölgemizde sevdiği işe tutkuyla bağlı, çok sayıda vicdanlı, nitelikli, profesyonel uzmanın bulunduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Altay Cumhuriyeti’nin refahına, istikrarına ve refahına iş yerlerinde katkıda bulunan herkese içtenlikle minnettarım” dedi bölge başkanı Oleg Khorokhordin .

Gorno-Altaysk belediye başkanı Olga Safronova, merkez meydanda düzenlenen şenlikli konser sırasında kentteki işçileri ödüllendirdi.

Hoparlör
Sosnin Eduard Olegovich
Sosnin Eduard Olegovich
Perm Belediye Başkanı
#Perma bölgesi
#bölgeler
#Sosnin
#Grigoriev
#Tula bölgesi
#Astafyev
#Gavrilina
#Moskova
#Nijniy Novgorod Bölgesi
#Tarasov
#Stavropol bölgesi
#partiprojeleri
#Eski jenerasyon
#Genç gardiyan
#MGER
#gaziler
#geçit
#SVO katılımcılarına yardım
#konser
#1 Mayıs
#baharveişçigünü
#Horohordin
#Safronova
#Altay Cumhuriyeti
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/pomosh-voennym-pozdravleniya-veteranov-prazdnichnye-shestviya-edinaya-rossiya-organizovala-meropriyatiya-v-den-vesny-i-truda

 

REKLAM ALANI