Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

ŞURKAV Bursa Şubesi Üyeleri Şanlıurfa’da

ŞURKAV Bursa Şubesi Üyeleri Şanlıurfa’da

ŞURKAV Bursa Şubesi Üyeleri Şanlıurfa’da

Şanlıurfa Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Şanlıurfa Valisi ve ŞURKAV Başkanı Abdullah Erin’i makamında ziyaret etti.

ŞURKAV Bursa Şube Başkanı Sami Özbağkıran öncülüğünde gerçekleşen ziyarette, ŞURKAV’ın Bursa ilinde yaptığı çalışmalar hakkında Vali Erin’e bilgiler verildi. Özbağkıran, ŞURKAV’ın faaliyetlerine verdiği destek ve kabulünden dolayı Vali Erin’e teşekkür etti.

Vali Abdullah Erin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ŞURKAV Bursa Şubesi üyelerinin bu ziyareti, bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bundan sonra yapacağımız Şanlıurfa ile ilgili tanıtım çalışmalarında Bursa ayağını organize temek üzere orada bulunan üyelerimizle bir araya geldik. Vakfın görünürlüğünü artırmak, faaliyetleri verimli hale getirmek için güçlü koordinasyonumuzu sürdüreceğiz.” dedi.
Valilik ziyaretinin ardından ŞURKAV idare merkezinde yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen heyet, burada da Bursa’da gerçekleştirilecek faaliyetlerle ilgili istişarelerde bulundu.

REKLAM ALANI