Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

‘Teşkilat’ İkinci Bölümüyle de Rekor Kırdı

‘Teşkilat’ İkinci Bölümüyle de Rekor Kırdı
18.03.2021
A+
A-

Teşkilat dizisi reytinglerde Şampiyon , sosyal medyada başlıca gündem!

Birbirinden iddialı yapımlarla sezona damgasını vuran TRT 1’in yeni yeni dizisi ‘Teşkilat’, ilk bölümünde olduğu gibi ikinci bölümüyle de milyonları ekran başına kilitledi.

Teşkilat, Total’de 13.67 izlenme oranı, AB’de 14.95 izlenme oranı, ABC1’de ise 15.67 izlenme oranıyla tam anlamıyla bir rekor kırdı.

Dün gece ikinci bölümü yayınlanan ‘Teşkilat’, ilgi çekici karakterleri, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni toplarken #Teşkilat etiketiyle sosyal medyaya da damgasını vurdu.

Teşkilat dizisinin ikinci bölümünde neler oldu?

Serdar’ın Zor Günü

Sevgilisi Ceren’in hain çıkması nedeniyle hayatının en büyük şokunu yaşayan Serdar, iç güvenlik tarafından sorguya alındı. Yalan makinesine bağlanarak sorgulanan Serdar, bir yandan da bu oyuna nasıl geldiğini düşünerek kendisiyle hesaplaştı. Sorgunun ardından büyük bir öfkeyle soluğu Ceren’in yanından alırken; hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalışarak Ceren’in arkasında kimler olduğunu ortaya çıkarmaya karar verdi.

Diğer yanda SİHA fabrikasına yapılan saldırının faili Pascal’ı Türkiye’den çıkarma görevi Ceren’e verildi. Serdar, Ceren’i takip ederken, ekip de evine sızarak Ceren’in 24 saat yakın takibe alabilmek için harekete geçti.

“Devlet Öl Der Ölürsün, Yaşa Der Yaşarsın”

Uçak kazasının ardından acı haberi ailelere veren Mete, onları teselliye çalıştı ve devletin her daim yanlarında olduğunu hatırlattı. Ekip üyeleri ise ailelerinin ve hayatlarının verdikleri

karardan nasıl etkileneceğini düşünmeye başladı. Hakkı, “Devlet öl der ölürsün yaşa der yaşarsın” sözleriyle tartışmaya son noktayı koydu.

Mete Bey, Serdar’ı ekiple tanıştırdı ve bundan sonra birlikte çalışacaklarını söyledi. Serdar’ın ekibin resmiyette yaşayan tek üyesi olacağı ve Ceren’le ilişkisine devam edeceğini açıkladı. Serdar’ın ekibe katılmasına en büyük tepkiyi Zehra verdi. Serdar’a şüpheyle yaklaşan Zehra, ona güvenmediğini Mete Bey ile paylaştı.

Ekibin teknoloji uzmanı ihtiyacına Zehra el attı. Mete’nin bütün itirazlarına rağmen Gürcan’ın ekibe dahil olmasını sağladı. ‘Sığınak’a gelen Gürcan, karşısında babası Mete’yi görünce büyük bir şok yaşadı.

 Pascal Nefes Kesen Operasyonla Ele Geçirildi

Pascal’ın insan kaçakçıları vasıtasıyla yurtdışına çıkacağı bilgisi üzerine ekip ilk operasyonları için harekete geçti. Operasyon sırasında araçta bulunan yolculardan biri rahatsızlanınca Pınar yardımcı olmak istedi. Pınar’ın kulağındaki dinleme cihazını fark eden Pascal kaçmaya çalışınca kamyonda çatışma çıktı. Takipte olan Serdar ve Hulki de ekibe desteğe geldi. Serdar’ın başarılı hamlesiyle Pascal ele geçirildi. Güvenli bir yere götürülen Pascal sorguya alındı.

Zayed, ise Türkiye aleyhine çalışmalarına Berlin’de devam etti. Avrupa’nın en çok satan dergisinin genel yayın yönetmenine verdiği rüşvetle Türkiye’yi karıştıracak bir kapak çalışması yapılmasını istedi.

Yeni Bölüm Merakla Bekleniyor

Başarılı prodüksiyonu, zengin oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesi ile ekranlarda fark yaratan Teşkilat’ın 21 Mart Pazar günü saat 20.00’de yayınlanacak olan 3. Bölümü merakla bekleniyor.

 

TEŞKİLAT’ – KÜNYE

Yönetmen                                  : Yağız Alp Akaydın

Yapımcı                                       : Timur Savcı & Burak Sağyaşar

Yapım                                          : TIMS&B Productions

Senaryo                                      : Teşkilat Yazı Grubu

Müzik                                          : Atakan Ilgazdağ

Uygulayıcı Yapımcı                   : Fatmanur Sevinç

Görüntü Yönetmeni                : Aras Demiray

Genel Sanat Yönetmeni   : Nilüfer Çamur

Oyuncular                                  : Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI
ETİKETLER: