Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

VATANDAŞLAR: CUMHUR İTTİFAKI MAZLUMLARIN VE MAĞDURLARIN SESİDİR

VATANDAŞLAR: CUMHUR İTTİFAKI MAZLUMLARIN VE MAĞDURLARIN SESİDİR

VATANDAŞLAR: CUMHUR İTTİFAKI MAZLUMLARIN VE MAĞDURLARIN SESİDİR

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, seçim çalışmaları kapsamında Haliliye’ye ilçesine bağlı kırsal mahallelerde bölge sakinleriyle buluştu.

14 Mayıs Genel Seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Kadroları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde ilerliyor. Seçim startının verildiği ilk günden buyana var gücü ile sahada olan Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, bir yandan, bölgenin kanaat önderlerini, bir yandan mahalle muhtarlarını ve vatandaşları ziyaret ediyor.

Her gittiği yerde 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan genel seçiminin önemini anlatan Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, “Bugün Haliliye ilçesine bağlı kırsal mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Bir yandan Belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları yerinde görüyorum. Diğer taraftan da gerek genel ile ilgili gerekse yerel ile ilgili vatandaşlarımızın taleplerini birinci ağızdan duyma imkânına sahip oluyoruz. Değerli muhtarımızın kurduğu cümleler son derece önemli. İnşallah, ben inanıyorum ve sahada bunu çok net görüyorum” dedi

Ziyaretlerinden dolayı Milletvekili adayı Mahmut Kaçar’a teşekkür eden Üçkonak Mahalle Muhtarı Hasan Aslan, “AK Parti’nin kurmayları bugün mahallemizi ziyaretimize geldiler. Cumhur ittifakının yanındayız onun başarısı hepimizin başarısıdır onların başarısı Tüm İslam Aleminin başarısıdır. Cumhur ittifakı mazlumların ve mağdurların sesidir. Cumhur ittifakı başarılı olmak zorunda, başarı da el ele omuz omuza gönül gönüle çalışmakla elde edilir. Biz de hep birlikte çalışacağız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a 14 Mayıs akşamı balkon konuşmasını yaptıracağız inşallah” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI
HABER MERKEZİ
[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

 

 

BÜLTEN NO : 30
TARİH : 19.04.2023
HABER BAŞLIĞI : VATANDAŞLAR: CUMHUR İTTİFAKI MAZLUMLARIN VE MAĞDURLARIN SESİDİR

 

REKLAM ALANI