Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve İlçe Kaymakamı Önder Çengel `den Yol Açma Ekibine Tatlı İkramı

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve İlçe Kaymakamı Önder Çengel `den Yol Açma Ekibine Tatlı İkramı
25.01.2022
A+
A-

Şanlıurfa Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve İlçe Kaymakamı Önder Çengel, Kar yağışında mesai yapan ekipleri ziyaret ederek tatlı ikram etti.


Şanlıurfa Viranşehir’de, kar yağışından dolayı ulaşıma kapalı olan yolları açma çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Mesai yapan personelleri yalnız bırakmayan Başkan Ekinci ve Kaymakam Çengel, tatlı alarak saha ekibine ziyarette bulundu.
Viranşehir- Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan Botaş yolunda Viranşehir Belediyesi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ekiplerince yapılan yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Ekinci ve Çengel, Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Kırsal alan sorumlusu Salih Basık’tan çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı.

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve kar görseli olabilir

Başkan Ekinci ve Kaymakam Çengel’in soğuk havada mesai yapan işçilere tatlı ikramı ile gitmesi yol açma ekibine büyük moral oldu.


Viranşehir Belediyesi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ekiplerinin koordineli çalışmasına dikkat çeken Başkan Ekinci, vatandaşların mağdur olmaması için tüm ekiplerin 7/24 sahada olduğunu söyledi.
Özellikle ilçenin kuzeyinde etkili olan yoğun kar yağışından dolayı kapalı olan tüm bölgelerde yol açma ve tuzlama çalışmalarının sürdüğünü belirten Ekinci, bunun yanı sıra Viranşehir- Diyarbakır karayolunda mahsur kalan vatandaş ve araç kurtarma çalışmalarının da devam ettiğinin altını çizdi.

Yoğun mesai ve özverili çalışmalarından dolayı tüm ekibe teşekkür eden Başkan Ekinci, 12 ekibin vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalarına aralıksız devam ettiğini kaydetti.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ise, ilgili kurumların yol açma çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, ekiplerin insanlara ulaşmak için üstün bir gayret ve çaba sarf ettiğini söyledi.

Yoğun mesaiden dolayı ekiplere teşekkür eden Çengel, vatandaşların da gereksiz yere ve ihtiyaç olmadığı halde yola çıkmamaları uyarısında bulundu.

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Yapılan açıklamaların ardından Başkan Ekinci ve Kaymakam Çengel, yol açma ekibine tatlı ikramında bulundu.

kaynak:https://www.viransehir.bel.tr/haber/31055-ekinci-ve-cengelden-yol-acma-ekibine-tatli-ikrami

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve kar görseli olabilir

REKLAM ALANI