Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

VİRANŞEHİR’DE CADDELER KORONAVİRÜSE KARŞI İLAÇLANDI

VİRANŞEHİR’DE CADDELER KORONAVİRÜSE KARŞI İLAÇLANDI
23.04.2021
A+
A-

VİRANŞEHİR’DE CADDELER KORONAVİRÜSE KARŞI İLAÇLANDI

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında 4 ana caddede dezenfekte çalışması yaptı.

Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilerek, Koronavirüs salgınına karşı sabah erken saatlerde mesaiye başlayarak, Eski Urfa, Eski Derik, Karacadağ ve Ceylanpınar caddesi ile Yenişehir Mahallesinde ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması başlattı.

Yapılan çalışmalarda vatandaşların yoğun olarak kullandığı 4 ana cadde ve Yenişehir mahallesi dezenfekte edilirken aynı zamanda otobüs durakları, çöp konteynerleri de ilaçlanarak dezenfekte ediliyor.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, temizliğin önemine vurgu yaparak “İlçemizde rutin temizlik çalışmaları zaten devam ediyordu. Ancak bu günlerde daha çok dikkat etmemiz gerekiyor. Sürekli sokakları yıkıyoruz. Caddeler ve mahalleler dezenfekte ediliyor. Koronovirüs salgınına karşı çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz” dedi.

HABER:ABDULLAH YİĞİT

REKLAM ALANI