Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

YAZMACI, “VİRANŞEHİRİN HER DERDİ BENİM DERDİMDİR”

YAZMACI, “VİRANŞEHİRİN HER DERDİ BENİM DERDİMDİR”

YAZMACI, “VİRANŞEHİRİN HER DERDİ BENİM DERDİMDİR”

Seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir’de kırsal mahalle ziyaretlerini sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Cevahir Asuman Yazmacı Samanlı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi..

Burada yoğun ilgi ile karşılanan Yazmacı, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ile birlikte vatandaşların beklentileri hakkında bilgi alarak, 14 Mayıs Genel seçimlerinde destek istedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mahalle halkına arapça seslenen Yazmacı Her zaman onların emirlerinde olduklarını belirtti. Yazmacı, “Köylerimizin sorunlarını biliyoruz. Bizzat ben bu sorunların çözüleceğinin sözünü veriyorum. Hak ve adaletten yana olan ne varsa hepsini yapacağız. Belediye Başkanımızla birlikte çalışacağız. Hepimiz bu davanın neferleriyiz. Devletimizin tüm imkanları sizlere ulaşacak ben bunun savunucusu ve takipçisi olacağımın sözünü veriyorum. Bu seçimle ilgili tam desteğinizi istiyorum. Siz böyle bir destek verin ki bende Ankara’da güçlü bir şekilde sizi temsil edebileyim.” Dedi.

 

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI

HABER MERKEZİ

[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :

https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

 

BÜLTEN NO :94
TARİH : 30.04.2023
HABER BAŞLIĞI :YAZMACI, “VİRANŞEHİRİN HER DERDİ BENİM DERDİMDİR”

 

REKLAM ALANI