Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

“Yeni Yılınız Kutlu Olsun gazi!”: Birleşik Rusya üyeleri ülke çapındaki ön saflardaki askerleri ziyaret etti

“Yeni Yılınız Kutlu Olsun gazi!”: Birleşik Rusya üyeleri ülke çapındaki ön saflardaki askerleri ziyaret etti
02.01.2024
A+
A-

“Yeni Yılınız Kutlu Olsun gazi!”: Birleşik Rusya üyeleri ülke çapındaki ön saflardaki askerleri ziyaret etti

Birleşik Rusya temsilcileri yaklaşan Yeni Yılı tebrik ediyor ve hediyeler veriyor
Tatilin arifesinde Moskova’da, Devlet Duma Bilim ve Yüksek Öğrenim Komitesi’nin ilk başkan yardımcısı Alexander Mazhuga, Strogino bölgesinin Birleşik Rusya şubesi sekreteri Evgeny Anashkin ile birlikte iki gaziyi ziyaret etti ve sunum yaptı. onlara Birleşik Rusya’dan yiyecek paketleri ve hediyeler verdi.

“Her yıl Yeni Yıl arifesinde Birleşik Rusya, “Yeni Yılınız Kutlu Olsun, Gazi!” Etkinliğini düzenliyor. Bu günlerde onlara daha fazla ilgi ve özen göstermeye, her birini kişisel olarak ziyaret ederek yaklaşan tatillerini tebrik etmeye çalışıyoruz” dedi Alexander Mazhuga.

Güçlü Aile projesinin koordinatörü Devlet Duma milletvekili Tatyana Butskaya , Büyük Vatanseverlik Savaşı’na katılan Ivan Timoshin’i ziyaret etti .

“Ivan Illarionovich, yedi yılı askerlik hizmetini de içeren inanılmaz bir yaşam öyküsüne sahip muhteşem bir insan ve Büyük Vatanseverlik Savaşı sırasında kuşatılmış Leningrad’ın “Yaşam Yolu”nu korudu. Savaş sonrası yıllarda Anavatanına hizmet etmeye devam etti” diye paylaştı Tatyana Butskaya.

Milletvekili, gaziye partinin yılbaşı hediyelerini takdim ederken, et lezzetleri de dağıttı.

Moskova Şehir Duması milletvekili Tatyana Batysheva, Troparev-Nikulin’den 101 yaşındaki Büyük Vatanseverlik Savaşı gazisi Ivan Zhukov’u ziyaret ederek ona bir Yeni Yıl hediyesi verdi.

“1945’te Ivan Semenovich Zafer Geçit Törenine katıldı. Alman işgalcilere karşı cesur ve kararlı eylemleri nedeniyle kendisine Kızıl Yıldız Nişanı ve 1. derece Vatanseverlik Savaşı Nişanı’nın yanı sıra “Askeri Liyakat İçin”, “Leningrad Savunması İçin” ve daha birçok madalya verildi. . Toplamda 24 ödül var. Daha sonra Ivan Semenovich uzun menzilli askeri havacılık birimlerinde görev yaptı ve yarbay rütbesiyle genelkurmay başkanı olarak görevine son verdi ve 30 yıldan fazla bir süreyi hizmete adadı” dedi Tatyana Batysheva.

Stavropol Bölgesi’nin Stepnovsky bölgesinde, Birleşik Rusya üyeleri gazi Mikhail Sergeev’i tebrik etti , kendisine partiden bir hediye ve Birleşik Rusya’nın bölge şubesi sekreteri Vali Vladimir Vladimirov’dan bir tebrik adresi verildi .

“Anavatanımıza başımızın üzerinde huzurlu bir gökyüzü veren insanları hatırlamak çok önemli. Ve Yeni Yıl Arifesinde, gazilere bir kez daha teşekkür etmek ve onları yaklaşan tatillerden dolayı tebrik etmek için harika bir fırsatımız var,” dedi gaziyi ziyaret eden Birleşik Rusya Devlet Duması milletvekili Alexey Lavrinenko .

Tataristan’ın Apastovsky bölgesinde Devlet Duması milletvekili Maxim Topilin , kıdemli Khairutdin Salakhov ile bir araya geldi .

“Khairutdin Salakhovich 1942’de savaşa girdi: Stalingrad savaşına, Kursk Bulge’deki savaşlara katıldı. Aralık 1943’te yaralanmalar nedeniyle bir hastanede tedavi gördü, ardından emekli olana kadar çalıştığı köyüne döndü. Artık Khairutdin Salakhovich sevilen bir baba ve büyükbaba, bilge bir danışman ve harika bir hikaye anlatıcısı” dedi Maxim Topilin.

Ulyanovsk bölgesinde, Birleşik Rusya’nın bölge departmanı sekreteri Vladimir Kameko, 1941’de hemşire olarak öne çıkan Büyük Vatanseverlik Savaşı katılımcısı Ekaterina Sinyukova ile bir araya geldi.

“Korkunç savaş yıllarında hayatta kalmayı başaran kahramanlara ilgi göstermek bizim kutsal görevimizdir. Vladimir Kameko, Yeni Yıl’ın ön cephedeki askerleri ve ev cephesindeki çalışanları ziyaret etmek, evlerine şenlik havası getirmek, onlara ilgi göstermek ve bir kez daha “teşekkür ederim” demek için bir başka harika fırsat olduğunu söyledi.

Parti aktivistleri ayrıca Leningrad’da geniş bir ailede doğan Rauza Şemsutdinova’yı da tebrik etti. Abluka başladığında henüz 6 yaşındaydı. 1944’te ailesi Ulyanovsk bölgesine tahliye edildi.

Eyleme Kuzey Osetya’da Birleşik Rusya’nın bölgesel halk resepsiyonu başkanı Taimuraz Tuskaev katıldı . Alexander Varlamov ve Dzastemir Karazhaev’i ziyaret ederek onlara hediyeler verdi ve yaklaşan bayramlarını tebrik etti.

“Bugün, sayesinde huzurlu bir gökyüzü altında yaşadığımız, bir hayat inşa ettiğimiz ve geliştirdiğimiz savaşa katılanları tebrik ediyoruz. Bilgi ve yaşam deneyimi aktarımına yönelik bu tür bayrak yarışı, doğru ve başarılı gelişime olan güvenimizin temel faktörlerinden biridir” diye vurguladı Taimuraz Tuskaev.

Hantı-Mansi Özerk Okrugu’nun Kondinsky bölgesinde parti temsilcileri, emektar Nikolai Morozov’u Yeni Yıl nedeniyle tebrik etti .

“Gaziler – saygımız ve dikkatimiz! Yerel parti şubesi sekreteri Andrei Mukhin , “Bunlar eşsiz bir yaşam deneyimine, azme ve kahramanlığa sahip insanlar” dedi .

Nefteyugansk’ta Birleşik Rusya üyeleri kıdemli Alexander Khakimov’u tebrik etti. Ve bölgenin Sovetsky bölgesinde, Birleşik Rusya’nın yerel şubesi sekreteri Evgeny Burenkov , ev cephesi çalışanını tebrik etti ve kültür çalışanı Viktor Kolodub’u onurlandırdı .

“O eşsiz bir insan, zeki, eğitimli, profesyonel bir akıl hocası, gerçek bir yetenek. Eski nesle destek, Ugra Takımı için her zaman bir öncelik olmaya devam edecek” diye vurguladı Evgeniy Burenkov.

Rostov bölgesinde, Birleşik Rusya’nın Oktyabrsky yerel şubesi sekreteri Ashot Khblikyan, yaklaşan Yeni Yıl için 27 gaziyi tebrik etti.

“Gazileri tebrik etmek, bugüne kadar ruhun gücünü koruyan, kesintisiz nesile, kazananlar nesline ait insanlarla iletişim kurmam için başka bir fırsat oldu” dedi.

LPR’de partinin Lugansk bölge şubesi sekreteri, Cumhuriyet Halk Konseyi başkanı Denis Miroshnichenko , Büyük Vatanseverlik Savaşı gazisi Grigory Ponomarenko’yu ziyaret ederek onu tebrik etti ve hediyeler verdi.

“Biliyorsunuz, bir gaziyi sadece Zafer Bayramı arifesinde kutlamak değil, genel olarak gazilerle temasa geçmek, dostluklar kurmak, gerçek hikayeyi öğrenmek paha biçilemez. Ve bugün, Yeni Yıl arifesinde, ön cephedeki askerimizi tebrik etmek, Grigory Semenovich ile oturup konuşmak için eşsiz bir fırsat bulduğum için mutluyum. Denis Miroshnichenko, “Birleşik Rusya” gazileri desteklemeye büyük önem veriyor; onların becerileri ve yaşam deneyimleri bizim için paha biçilemez” dedi.

Tarihe, Zafere imza atan kahramanlara saygı gösterilmesi ve bu hatıranın gençlere aktarılmasının önemli olduğunu, çünkü bu şekilde nesillerin devamlılığının sağlandığını sözlerine ekledi.

Murmansk Bölge Duması milletvekili, “Tarihsel Hafıza” parti projesinin bölge koordinatörü Mikhail Belosheev , bir ay önce 100 yaşına giren kuşatma altındaki Leningrad sakini Antonina Barantseva’yı Büyük Vatanseverlik Savaşı gazisini tebrik etti . Büyük Vatanseverlik Savaşı ile 22 Haziran’da henüz 17 yaşındayken Leningrad’da tanıştı. Abluka birçok akrabasını ve arkadaşını alıp götürdü.

Smolensk bölgesinde, Birleşik Rusya’nın bölge şubesi sekreteri, bölgesel Duma başkanı Igor Lyakhov , kıdemli Fyodor Rusakov’u ziyaret etti .

“Pek çok genç Fyodor İvanoviç’in canlılığını kıskanacak. Söylediği asıl şey her zaman insan kalmanız gerektiğidir. Bugün hem kendi adıma hem de Birleşik Rusya partisi adına gaziyi yaklaşan bayramlarından dolayı tebrik ettim. Çok yakın gelecekte kendisine gerekli yüksek nitelikli tıbbi bakımı sağlayacağımız ve 9 Mayıs’a kadar “Fyodor Rusakov” kitabını yeniden yayınlayacağımız konusunda anlaştık. Igor Lyakhov, Anavatan Savunucusunun Kaderi’nin “okullar için daha büyük bir tirajda” olduğunu kaydetti.

Volgograd’da, Şehir Duması milletvekili Alexey Masterov kutlama etkinliğine katıldı . Büyük Vatanseverlik Savaşı gazileri Ekaterina Solomakhina ve Mikhail Pronin’i ziyaret etti .

Milletvekili, “Geleneksel olarak gazileri ziyarete gelmek, onlarla vakit geçirmek, hikayelerini dinlemek, yaklaşan yeni yılı tebrik etmek ve yeni yıl paketlerini sunmak benim için büyük bir onur ve mutluluktu” dedi.

Birleşik Rusya üyesi arkadaşı Gennady Kuznetsov da ön saflardaki askerleri tebrik etti. Yuli Sobolevsky ve Ivan Glebov’a yeni yıl hediyeleri verdi .

Parti aktivistleri Volgograd bölgesinin diğer bölgelerindeki gazilere de hediyeler verdi.

25 Aralık – 7 Ocak tarihleri ​​arasında “Tarihsel Hafıza” parti projesi çerçevesinde “Birleşik Rusya”nın geleneksel “Yeni Yılınız Kutlu Olsun, Gazi!” kampanyasını yürüttüğünü hatırlatalım. Her düzeyden milletvekilleri ve parti aktivistleri bölgedeki gazileri tebrik ediyor ve aynı zamanda günlük sorunların çözümünde de yardım sağlıyor.

Hoparlör
Mazhuga Alexander Georgievich
Mazhuga Alexander Georgievich
Birleşik Rusya Partisi Genel Konseyi Üyesi, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Bilim ve Yüksek Öğrenim Devlet Duması Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı
#Majuga
#Moskova
#bölgeler
#mutluyıllarveteran
#Butskaya
#Batyşeva
#Stavropol bölgesi
#Vladimirov
#Lavrinenko
#Topilin
#Tataristan Cumhuriyeti
#Ulyanovsk bölgesi
#Kameko
#Kuzey Osetya Cumhuriyeti – Alania
#Tuskaev
#Khanty-Mansiysk Özerk Okrugu – Ugra
#Mukhin
#Burenkov
#Rostov bölgesi
#Khblikyan
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#Miroshnichenko
#Murmansk bölgesi
#Belosheev
#Smolensk bölgesi
#Lyakhov
#Volgograd
#Ustalar
#Kuznetsov
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/s-novym-godom-veteran-edinorossy-naveshayut-frontovikov-po-vsej-strane

 

 

REKLAM ALANI