Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

AK PARTİLİ ADAYLARA HALFETİ’DE YOĞUN İLGİ

AK PARTİLİ ADAYLARA HALFETİ’DE YOĞUN İLGİ

AK PARTİLİ ADAYLARA HALFETİ’DE YOĞUN İLGİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Bekir Bozdağ, Halfeti Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. Mehmet Faruk Pınarbaşı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Halfeti İlçe Başkanı Ökkeş Aybek ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri adayları ve çok sayıda Halfetililer açılışa katıldı.

Açılışa gelen yoğun kalabalığa seslenen Bozdağ, yatırımlar konusunda ciddi adımlar attıklarını, Türkiye’nin çok sayıda esere ve hizmete kavuştuğunu dile getirendi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ “Çocuklarımızın Geleceğinin Kararını Vereceğiz”
“Bakın hepsi 40 yıllık siyasetçi. Temel Bey’e bakın, Kılıçdaroğlu’na bakın, öbürlerine bakın, hepsi bir araya toplanmış. Kaybedenler kulübü bir araya gelmiş umut olmaya çalışıyor. Siz 20 senedir hangi seçimi kazandınız, hangi hayali gerçeğe dönüştürdünüz, hangi taşın üstüne taş koydunuz? Yeni bir laf söylüyorlar mı, yok. Tutturmuşlar ‘Parlamenter sisteme döneceğiz.’ Ne demek parlamenter sistem, kriz, darbe, muhtıra, kavga, ekonomik darlık ve zorluk demektir, eski demektir. Eskiye dönmeyi vaat ediyorlar. Dünyanın neresinde eskiye dönmeyi vaat olarak millete sunarlar? Yeni sözü söyleyen lider Recep Tayyip Erdoğan’dır. Yeni umutlar, hedefler ortaya koyan lider Recep Tayyip Erdoğan’dır. Değişimi yöneten, sürekli değişen, değiştiren lider Recep Tayyip Erdoğan’dır. Recep Tayyip Erdoğan sayesinde adaylara bakın, camilerde hepsi bir yerde fotoğraf veriyor. Kiminin hafız olduğunu, kiminin mücahit olduğunu söylüyorlar. Domuz eti yemekle övünenler dua etmeye başladılar. İşte bu Erdoğan’ın değiştirici gücüdür, CHP’yi de biz değiştiriyoruz.” Diye konuştu.
Ayrıca yoğun katılım ile gerçekleştirilen törenin ardından Milletvekili Adayı Bozdağ’a AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri adayları ve çok sayıda Halfetili katıldı.

 

 

 

 

 

 

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI
HABER MERKEZİ
[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

BÜLTEN NO : 21
TARİH : 17.04.2023
HABER BAŞLIĞI :AK PARTİLİ ADAYLARA HALFETİ’DE YOĞUN İLGİ

REKLAM ALANI