Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

BAŞKAN BAHRİ EKİNCİ, ALTERNATİF ÜRÜN YETİŞTİREN ÇİFTÇİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

BAŞKAN BAHRİ EKİNCİ, ALTERNATİF ÜRÜN YETİŞTİREN ÇİFTÇİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ
06.05.2021
A+
A-

Viranşehir İlçesinde Sayoba Mahallesinde [ Köyünde] Çiftçi Avukat Halil Kuran tarafından bu sene alternatif ürün olarak yetiştirilen Adaçayı ekimi yapılmaktadır. Adaçayı Mart – Nisan aylarında ekim ve dikimi yapılmaktadır. Ekim nöbetine uygun bir bitkidir.

Tıbbi aromatik bitki gurubundadır. Makinalı hasata uygundur. Viranşehir Ziraat Odası Başkanı Bahri Ekinci ve Tarım Danışmanları çiftçiyi arazide ziyaret edip destek oldular.

Viranşehir Ziraat Odası Başkanı Bahri Ekinci Ziyaret sonrası basın mensuplarına yaptığı Açıklamada Öncelikle Viranşehir Ziraat odası olarak her zaman olduğu gibi bugünde yanlarındayız. Çiftçilerimiz için Alternetif ürün yetiştirmek için sürekli ekibiz ile beraber araştırmalar yapıyoruz. Verimli Viranşehir ilçemizin toprağından en güzel Alternatif ürün yetiştirmek için ekibim ile beraber çalışmalarımız devam etmektedir.

Başkan Ekinci, Alternatif ürün yetiştiren çiftçilerimizin çoğalması gerektiğini verimli topraklarımızdan maksimum verim elde etmek için danışmanlarımızla birlikte çiftçilerimizin her daim yanındayız diyerek Çiftçi Avukat Halil Kuran tarafından bu sene alternatif ürün olarak yetiştirilen Adaçayı ekimini Tarım Danışmanlarımız ile ziyaret ederek çiftçimize ziraat odası olarak her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ettik. Bizim işimiz Gücümüz Viranşehir çiftçilerimize hizmet etmek olduğunu söyledi .

HABER: ABDULLAH YİĞİT-VEDAT EKİNDİ

REKLAM ALANI