Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

BAŞKAN BEYAZGÜL GENÇLERLE PLAJ VOLEYBOLU OYNADI

BAŞKAN BEYAZGÜL GENÇLERLE PLAJ VOLEYBOLU OYNADI
30.10.2021
A+
A-

BAŞKAN BEYAZGÜL GENÇLERLE PLAJ VOLEYBOLU OYNADI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin turizm için farkındalık oluşturmak, gençlerin spora olan ilgisini artırmak amacıyla bu yıl ikincisini düzenlediği “2. Plaj Voleybolu ve Stretball Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu.

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’da “Gençliğe Yatırım Gelece Yatırımdır” anlayışıyla gençleri sportif aktivitelerle buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi turizm için gençler sahada etkinliğinin ikincisini düzenledi. Etkinlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de gençlerle plaj voleybolu oynadı.

“Dünya Miras Listesinin Yıldızı Şanlıurfa’da” sloganıyla “Turizm için gençler sahada” projesinin ikincisini Şanlıurfa Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, turnuvayla Şanlıurfalı gençleri sporun farklı branşlarıyla buluşturuyor.

Şanlıurfa turizmine de doğrudan katkı sağlayan turnuvaya katılan takımlar, Şanlıurfa’daki tarihi ve turistik mekânların isimleriyle yarışa katılarak bir yandan keyifli vakit geçirirken diğer yandan spor yaparak zinde kalıyorlar.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de turizm için sahada olan gençleri ziyaret ederek onlarla beraber plaj voleybolu oynadı. Renkli görüntülere sahne olan karşılaşmada kazanan Başkan Beyazgül’ün dâhil olduğu “Takoran Vadisi” takımı oldu.

 

REKLAM ALANI