Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

“Birleşik Rusya”: Büyük Zaferin 80. yıldönümüne adanan etkinliklere gönüllü kayıtları başladı

“Birleşik Rusya”: Büyük Zaferin 80. yıldönümüne adanan etkinliklere gönüllü kayıtları başladı.

“Birleşik Rusya”: Büyük Zaferin 80. yıldönümüne adanan etkinliklere gönüllü kayıtları başladı
24.10.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya”: Büyük Zaferin 80. yıldönümüne adanan etkinliklere gönüllü kayıtları başladı
2024,

Uluslararası gönüllüler birliği, partinin ve diğer ortakların desteğiyle “Zafer Gönüllüleri” tarafından oluşturuluyor
Başkan Vladimir Putin forum katılımcılarına selamlarını gönderdi .

“Bu eşsiz, gerçekten ulusal projenin, yeni girişimler ve gerçek eylemlerle dolu olarak gelişmesi ve hem Rusya’da hem de sınırlarının çok ötesinde duyarlı, duyarlı insanları asil misyonuyla birleştirmesi memnuniyet verici. Anavatana fayda sağlamak, ordumuzun, tarihi hafızamızın korunmasına, genç neslin vatansever eğitimine katkıda bulunmak için içtenlikle çabalıyorsunuz” dedi.

Hareketin gönüllülerinin gazilere yardım etmek, askeri mezarlar ve anıtlar düzenlemek ve uluslararası etkinlikler düzenlemek gibi önemli alanlardaki büyük ve özenli çalışmalarına dikkat çekti – “Zafer Mektubu”, “Aziz George Kurdelesi”, “Hafıza Bahçesi”, “Ateş”. Savaş Resimleri”.

“Zafer Geçit Töreni ve Ölümsüz Alay halk alayı gibi Zafer Bayramı’na adanmış büyük ölçekli, önemli etkinliklerin organize edilmesinde de rolünüz çok önemli. Ve elbette, özel askeri operasyona katılanlara ve ailelerine sağladığınız kapsamlı destek en derin takdiri hak ediyor. Forumunuzun başarılı olacağına ve yeni, aranan çabalara yol açacağına inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum” diye vurguladı Başkan.

Kolordu, 2025 yılında Büyük Vatanseverlik Savaşı’nda Zafer’in 80. yıldönümü anma ve bayram etkinliklerine eşlik edecek Rusya’nın dört bir yanından ve diğer ülkelerden yarım milyondan fazla aktivisti bir araya getirecek.

“Büyük Zaferin 80. yıldönümünde gönüllü olmak sadece bir yardım fırsatı değil, aynı zamanda tarihe dokunmak, atalarımızın kahramanlıklarının anısını korumak ve çalışmalarına devam etmek için eşsiz bir şanstır. İsterseniz bu, hafızamız için, Kahramanlarımız için, ülkenin geleceği için tarihi cephede bir tür savaştır. Herkes bu Zafere katkıda bulunabilir, gazilerimize saygı ve şükran atmosferi yaratabilir,” diye belirtti Birleşik Rusya Destekçileri Merkez Konseyi Başkanı Olga Zanko “Zafer Gönüllüleri” başkanı . 14 yaşını doldurmuş herkes katılabilir. Bunu yapmak için, gönüllülerpobedy.rf web sitesine bir başvuru göndermeniz gerekir . Uluslararası Gönüllü Birliği’nin faaliyetleri kapsamında Rusya ve diğer ülkelerde gönüllü eğitim merkezleri oluşturulacak. Ortak kuruluşların katılımıyla tematik etkinliklere, eğitim ve motivasyon etkinliklerine ev sahipliği yapacaklar. Bölgesel ve uluslararası merkezlerin açılması, Zafer Bayramı’ndan altı ay önce, yani 9-11 Kasım’da planlanıyor.

Hoparlör
Zanko Olga Nikolaevna
Zanko Olga Nikolaevna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duma Komitesi’nin sivil toplumun gelişimi, kamu ve dini derneklerin sorunları konusunda Başkan Vekili, Tüm Rusya halk hareketi “ZAFER GÖNÜLLÜLERİ” Merkez Karargahı Başkanı, Rusya Federasyonu Başkanı “Birleşik Rusya” Destekçileri Merkez Konseyi
#Zanko
#Zafer Bayramı
#GönüllülerZafer
#gönüllüler
#vatanseverlik etkinliği
#Putin
#EP destekçileri
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-nachalas-registraciya-volontyorov-na-meropriyatiya-k-80-letiyu-velikoj-pobedy

REKLAM ALANI